Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta: Multa sanatate, bucurie si liniste sufleteasca pentru credinciosii catolici si protestanti care sarbatoresc Pastele si crestinilor ortodocsi care sarbatoresc Floriile!

B1 B1,
Victor Ponta: Multa sanatate, bucurie si liniste sufleteasca pentru credinciosii catolici si protestanti care sarbatoresc Pastele si crestinilor ortodocsi care sarbatoresc Floriile!

Victor Ponta le face urari romanilor. Printr-un mesaj postat pe site-ul Guvernului, premierul le-a transmis credinciosilor catolici si protestanti care duminica sarbatoresc Pastele si crestinilor ortodocsi. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj cu ocazia sarbatorii de Pesah: intre poporul roman si cel evreu exista o relatie de prietenie

Premierul Victor Ponta le ureaza evreilor, printr-un mesaj postat vineri dupa-amiaza, pe pagina sa de socializare, sa aiba o sarbatoare de Pesah plina de bucurie si binecuvantata. Comunitatile evreiesti.

Un consilier clujean l-a invins pe Victor Ponta in instanta. Curtea de Apel Cluj obliga Guvernului sa organizeze alegeri pentru functia de presedinte al CJ Cluj

Curtea de Apel Cluj s-a pronuntat azi, 3 aprilie, in procesul pe care consilierul judetean Mihai Seplecan l-a intentat premierului Victor Ponta, in calitate de sef al Guvenrului. Instanta a stabilit ca paratul, adica Victor Ponta si Guvernul, trebuie sa stabileasca o data pentru organizarea alegerilor partiale pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Victor Ponta, pe Facebook: Cereti si pastrati bonurile fiscale! Cu cat aveti mai multe, cu atat aveti mai multe sanse la loterie!

Premierul Victor Ponta ii indeamna pe romani, pe Facebook, sa ceara si sa pastreze bonurile fiscale pentru ca luni, 13 aprilie, are loc prima extragere la loteria bonurilor fiscale. Cereti si pastrati.

Victor Ponta reactioneaza la avertismentul MAE rus

Premierul Victor Ponta a scris pe Twitter ca Guvernul este constient ca deciziile pe care ia sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii tarii noastre, in replica la ministerul de Externe rus care a precizat ca Romtnia va suporta consecintele suplimentarii capacitatii NATO.

Victor Ponta: Pentru 232 firme dintr-un milion a fost suspendata activitatea, prigoana ANAF e o exagerare

ANAF i-a prezentat premierului Victor Ponta o statistica din care reiese ca doar in cazul a 232 de firme a fost suspendata activitatea, din aproximativ un milion de societati. Premierul a adaugat ca 150 dintre acestea meritau, probabil, sanctiunea.

Victor Ponta: Pana in prezent 232 de firme au primit sanctiuni de la ANAF. Poate doar 150 meritau, pentru ceilalti nu vreau sa existe abuzuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit in cadrul sedintei saptamanale de guvern din 2 aprilie despre sanctiunile date de ANAF in ultimul timp. Astfel premierul a declarat ca evaziunea fiscala trebuie combatuta in.

Guvernul Victor Ponta a pierdut procesul cu Mihai Seplecan: Va fi obligat sa organizeze alegeri partiale anticipate la Consiliul Judetean Cluj

Premierul Victor Ponta a pierdut procesul cu copresedintele executiv al PNL Mihai Seplecan. Liberalul s-a adresat Curtii de Apel Cluj in legatura cu obligarea Guvernului Ponta privind declansarea alegerilor.

Cum poate ajunge Victor Ponta un erou. Fara sa demisioneze

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca in primele 3 luni din 2015 avem incasari suplimentare de 1 miliard de euro la buget. Cum nu putem sa-l verificam, trebuie sa-l credem pe cuvant, desi usurinta cu care minte actualul prim-ministru al Romaniei este de notorietate. Dar daca acest miliard suplimentar intr-adevar exista, si nu este doar un artificiu demagogic pe o hartie, atunci premierul Victor Ponta are sansa unica de a se transforma din plagiator intr-un erou reformator. Fara sa fie nevoie sa demisioneze.

Victor Ponta, de ziua NATO in Romania: Aderarea noastra la Alianta Nord Atlantica este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie

Premierul Victor Ponta apreciaza, cu ocazia Zilei NATO in Romania, ca aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie, subliniind ca tara noastra.

Victor Ponta, mesaj de ziua NATO: Aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica, una din marile realizari post-Revolutie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe pagina personala de Facebook, ca aderarea Romaniei la NATO este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie, iar autoritatile romane isi vor face in continuare datoria fata de aliatii Nord-Atlantici.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )