Libnet.ro
UNICEF

23:31

Victor Ponta, nou mesaj pe facebook prin care saluta cresterea economica

B1 B1,
Victor Ponta, nou mesaj pe facebook prin care saluta cresterea economica

Victor Ponta saluta trendul ascendent pe care il urmeaza afacerile din comert si servicii, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, iar intr-un al alt mesaj, premierul subliniaza cresterea exporturilor i. continuă pe B1

Victor Ponta, anunt pe Facebook despre cresterea salariului mediu net: Economie, nu politica!

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca marirea salariului mediu, asa cum indica datele publicate de Institutul National de Statistica, reprezinta o veste buna pentru angajati, dar ingrijoratoare pe.

Victor Ponta: Loteria Bonurilor Fiscale reprezinta un pas important in lupta impotriva evaziunii. Felicitari castigatorilor!

Premierul Victor Ponta i-a felicitat sambata, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe castigatorii de la Loteria Bonurilor Fiscale, precum si pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici pentru organizarea.

Ponta, nou atac la adresa PNL privind Codul Fiscal: Nu va dati seama ce ati votat in unanimitate acum doua luni? Economie, nu politica - intelegeti stimati penelisti/pedelisti?

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa liberalilor. Ultimul mesaj al premierului face referire la o stire potrivit careia salariul mediu net a crescut cu circa 8% in ultimul an. O noua stire importanta - si din.

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in SUA: Am ajuns si agentie de spionaj

Fosta membra PSD Magda Bistriceanu, care a postat pe un site de socializare poze in care premierul Victor Ponta a fost surprins in vacanta in SUA, a scris luni pe Facebook ca este surprinsa de declaratia lui.

Victor Ponta, despre actualul Guvern: A facut politici care au adus Romaniei crestere economica. S-ar putea sa fie primul din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina de Facebook ca actualul Guvern ar putea fi primul guvern din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile. Guvernul a facut politici care au adus Romaniei.

Sef nou la conducerea CNCAN: Victor Ponta a numit in aceasta functie un coordonator de dispecerat Electrica din Braila

Premierul Victor Ponta l-a numit la conducerea Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN) pe Gabril Petre, care il inlocuieste pe Constantin Popescu, eliberat la cerere din aceasta pozitie.

Victor Ponta, primele declaratii dupa vacanta, la Romania Tv: Nu imi dau demisia. Pana in decembrie 2016 mai e putin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in primul interviu acordat dupa intoarcerea in tara, la Romania Tv, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie. Pana in decembrie 2016 mai e putin, a spus premierul. Ponta a facut, in timpul emisiunii, si o demonstratie de sustenabilitate a proiectului de Cod Fiscal, explicand ca impactul bugetar se poate sustine din cresterea economica, colectari mai bune si dintr-un sistem antifrauda care functioneaza din ce in ce mai bine. De asemenea, primul ministru a sustinut ca vacanta sa pe cel mai mare vas de croaziera din lume, in care a fost surprins saptamana trecuta, este putin mai ieftina decat la Mamaia.

Parchetul General a inchis dosarul in care Victor Ponta era acuzat de abuz in serviciu, pentru ca nu a organizat alegeri partiale

Parchetul General a decis sa nu inceapa urmarirea penala a premierului Victor Ponta, impotriva caruia PNL Cluj a depus la inceputul anului o plangere penala pentru abuz in serviciu, acuzandu-l pe premierul Ponta ca a blocat in mod ilegal organizarea alegerilor partiale pentru Consiliul Judetean Cluj, se arata intr-un raspuns primit de Gandul. info de la Parchetul General.

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, dupa ce timp de zece zile a fost in concediu

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, informeaza B1 TV. Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca este posibila si o conferinta de presa in care Ponta sa isi spun.

Victor Ponta, surprins si in momentul debarcarii de pe vasul de croaziera. Premierul este asteptat sa se intoarca astazi in tara

Premierul Victor Ponta, impreuna cu familia sa, au fost surprinsi, sambata, in momentul in care au debarcat de la bordul navei Osis of the Seas, care apartine companiei Royal Carribean. Astazi se incheie concediul premierului Victor Ponta, luni fiind asteptat sa se intoarca la Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )