Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta va pierde sefia Comisiei pentru Afaceri Europene

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta va pierde sefia Comisiei pentru Afaceri Europene

Seful deputatilor social-democrati, Ioan Munteanu, a anuntat in plen ca Victor Ponta nu mai este membru al acestui grup si va pierde si functia de presedinte de comisie, . continuă pe România Liberă

Ponta, pedepsit pentru criticile aduse lui Dragnea: Ce a decis PSD in Parlament

Victor Ponta a ramas fara sefia Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputatilor. Aceasta decizie a PSD vine exact la o zi dupa ce fostul premier a anuntat lansarea partidului Pro-Romania, eveniment.

Dezvaluire scandaloasa facuta de Victor Ponta. Ce intelegeri ar fi facut Dragnea cu sistemul

Nu a fost nimeni mai prieten cu sistemul si mai dornic de intelegeri cu sistemul decat Liviu Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta, intr-un interviu pentru.

Victor Ponta: Suntem foarte multi care stim direct ca Tel Drum e a lui Dragnea/ Plus: Ce pact ar fi existat in 2016 intre liderul PSD si Sebastian Ghita

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca firma Tel Drum din Teleorman este a lui Liviu Dragnea. Ponta, care a fost exclus din PSD si in weekend a lansat alaturi de Daniel Constantin si Sorin Campeanu partidul Pro Romania, l-a acuzat ca Dragnea ca minte atunci cand spune ca n-a mai vorbit cu cei de la Tel Drum din 2004. DNA i-a acuzat pe directorii Tel Drum la jumatatea lunii august de frauda cu fonduri europene. Petre Pitis, directorul Tel Drum, a negat si el ca ar avea o relatie personala cu Liviu Dragnea si ca liderul PSD n-ar avea nici o legatura cu firma.

Victor Ponta: MApN nu e singura institutie in situatia de a nu mai avea bani

Ministerul Apararii Nationale nu e singura institutie in situatia de a nu mai avea bani, spune fostul premier Victor Ponta, deputat neafiliat. La Ministerul Apararii nu mai sunt bani pentru to.

Victor Ponta: Dragnea minte. Stim, in mod direct, ca firma Tel Drum e a lui

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru stiripesurse, ca toti stim ca firma Tel Drum din Teleorman este a lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta, acuzatii grave: Liviu Dragnea i-a spus lui Sebastian Ghita ca il ajuta in campania electorala in schimbul sustinerii sale pe Romania TV (VIDEO)

Victor Ponta da vina pe Liviu Dragnea pentru asocierea cu partidul lui Sebastian Ghita . Fostul premier sustine ca implicarea in campania Partidului Romania Unita de la parlamentare a fost.

Victor Ponta, despre intoarcerea in PSD: Cat e Liviu Dragnea seful PSD nu ma veti vedea inapoi

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Pro Romania nu va negocia cu PNL pentru a vota motiuni de cenzura, precizand ca nu va reveni in PSD cat timp Liviu Dragnea va fi liderul.

Victor Ponta face ACUZATII EXPLOZIVE. Ce a spus despre Liviu Dragnea in urma cu putin timp

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit care a fost relatia sa cu serviciile de informatii. Ponta sustine ca Liviu Dragnea a facut o serie de intelegeri cu sistemul, la care el a fost de fa.

Victor Ponta face acuzatii explozive: Dragnea minte tot timpul. A fost prieten cu sistemul

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit care a fost relatia sa cu serviciile de informatii. Ponta sustine ca Liviu Dragnea a facut o serie de intelegeri cu sistemul, la care el a fost de fa.

Victor Ponta s-a inscris in start-up party-ul lui Daniel Constantin: Nu mai vreau CEX-uri cu aplauze furtunoase

Fostul prim-ministru si sef al PSD Victor Ponta si-a anuntat duminica inscrierea in partidul Pro Romania, condus de Daniel Constantin, atacand dur actuala conducere a PSD si pe Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat ca a confiscat partidul, dar criticand si partidele de opozitie, despre care a spus ca nu fac nimic, relateaza News. ro. Ponta a mentionat ca nu vrea sa rupa PSD, partidul in care a crescut, dar a spus ca e sunat de oameni de acolo care i-au promis ca o sa fie alaturi de el.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )