Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta pleaca marti intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

B1 B1,
Victor Ponta pleaca marti intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Seful Executivului va pleca marti seara si va revini in tara duminica. La Washington si New York se va intalni cu. continuă pe B1

Surse: Victor Ponta pleaca marti in SUA unde se va intalni cu lideri politici si reprezentanti ai unor companii

Premierul Victor Ponta va face o vizita de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri.

Victor Ponta pleaca in SUA, pentru intalniri cu firme americane si politicieni, sustin surse oficiale

Premierul Victor Ponta va pleca in Statele Unite ale Americii, pentru aproximativ o saptamana, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri.

UPDATE Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Franta: Vom discuta despre relatiile romano-franceze, dar si despre combaterea terorismului si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a plecat marti dimineata intr-o vizita oficiala in Franta, unde se va intalni cu presedintele Francois Hollande. El a declarat, la Aerportul Otopeni, ca va discuta cu liderii de la Paris despre relatiile romano-franceze, dar si teme de actualitate precum combatarea terorismului sau situatia din Ucraina.

Gabriel Oprea ii va tine locul premierului Victor Ponta cat timp va fi plecat in SUA

Gabriel Oprea ii va tine locul premierului Victor Ponta, timp de o saptamana, cat acesta va fi plecat din tara. Premierul Ponta va efectua o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, el urmand sa.

Ponta pleaca in SUA. Ce intalniri are in agenda

Premierul Victor Ponta va pleca, marti seara, in Statele Unite ale Americii, pentru aproximativ o saptamana, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri politici, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, despre vizita oficiala in Franta: Trebuie sa aratam ca Romania ce zice, aia si face (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o declaratie facuta de pe aeroportul Henri Coanda, despre subiectele vizitei oficiale pe care acesta o efectueaza marti si miercuri in Franta, la invitatia.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele .

Ponta pleaca in SUA pentru intalniri cu firme americane

Premierul Victor Ponta va pleca in Statele Unite ale Americii, pentru aproximativ o saptamana, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri politici, au declarat surse oficiale citate.

Ponta pleaca in SUA, pentru intalniri cu firme americane si politicieni

Premierul Victor Ponta va pleca in Statele Unite ale Americii, pentru aproximativ o saptamana, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri politici, au declarat surse oficiale,.

Ponta pleaca in SUA pentru intalniri cu reprezentanti ai unor companii americane si politicieni

Premierul Victor Ponta va pleca in Statele Unite ale Americii SUA), pentru aproximativ o saptamana, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri politici, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )