Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Portofoliul de Politici Regionale, un succes pentru Romania (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Portofoliul de Politici Regionale, un succes pentru Romania (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a salutat numirea Corinei Cretu in functia de comisar european pentru Politici Regionale, precizand ca acest lucru este un succes pentru Romania. Am convingerea ca guvernul va colabora. continuă pe B1

Ponta, dupa desemnarea lui Cretu drept comisar european: Este un succes pentru Romania

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, ca desemnarea Corinei Cretu ca si comisar european pentru Politica Regionala este un succes pentru Romania si o recunoastere ca vocea noastra poate fi auzita si.

VIDEO Victor Ponta: Dezvoltarea Regionala, un portofoliu important cu un buget de 350 mld euro pentru 7 ani. Este un succes pentru Romania

Premierul Victor Ponta a salutat programul anuntat miercuri de presedintele Comsiei Europene Jean-Claude Juncker si decizia de a-i acorda Corinei Cretu, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, portofoliul Dezvoltarii Regionale, cu un buget alocat de 350 mimiarde de euro pentru cei 7 ani de exercitiu financiar.

Surse: Corina Cretu va primi portofoliul de Politici Regionale

Europarlamentarul PSD Corina Cretu va primi postul de comisar european pentru Politici Regionale, potrivit unor surse citate de digi24. ro. Emil Hurezeanu a prezentat in direct viitoarea componenta a Comisiei.

VIDEO Premierul Victor Ponta, vizita de-o ora la combinatul Oltchim

Prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent astazi, pentru o ora, la combinatul chimic din Ramnicu Valcea. Este prima vizita pe care Victor Ponta o face la Oltchim, in calitate de prim-ministru.

VIDEO. UPDATE. Corina Cretu este noul comisar european pe Politici Regionale. Lista completa a noii Comisii Europene. Reactia Corinei Cretu. Junker i-a pus sef lui Cretu, un finlandez.Ponta: Le cer domnilor Blaga si Iohannis sa retraga scrisoarea pe care

Francezul Pierre Moscovici a fost numit comisar european pentru Afaceri Economice, Taxare si Uniunea Vamala, britanicul Jonathan Hill a primit portofoliul Serviciilor Financiare, Stabilitatii Financiare si Pietelor de Capital, iar germanul Gunther Oettinger se va ocupa de Economia digitala si Societate. Kristalina Gheorghieva va fi vicepresedinte pentru Buget si Resurse Umane. Comisarul desemnat de Spania, Miguel Arias Canete, va fi responsabil cu Actiunea Climatica si Energia, suedeza Cecilia Malmstrom va fi responsabila de Comert, iar daneza Margrethe Vestager se va ocupa de Concurenta. Italianca Federica Mogherini va fi vicepresedinte si inalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, scrie Mediafax care citeaza site-ul Comisiei Europene. Din cei 28 de comisari, 15 apartin dreptei si centrului-dreapta, opt sunt din partea socialistilor si cinci sunt din partea liberalilor. Conform noii organigrame a Comisiei Europene propuse de Jean-Claude Juncker, portofoliul Politicii Regionale pe care il va detine Corina Cretu va fi coordonat de unul dintre cei sapte vicepresedinti ai noului presedinte al CE, respectiv de finalandezul Jyrki Katainen, vicepresedinte pentru joburi, crestere, investitii si competitivitate.

OFICIAL: Corina Cretu, comisar european pentru Politici Regionale

UPDATE:Corina Cretu va detine portofoliul Politicii Regionale in noua Comisie Europeana condusa de Jean-Claude Juncker. Jean-Claude Juncker a anuntat, vineri, lista membrilor viitorului Executiv european,.

Cat de important este portofoliul politicii regionale obtinut de Romania in viitoarea Comisie Juncker

Portofoliul care revine Romaniei, prin comisarul european desemnat Corina Cretu, este unul dintre cele mai importante, prin prisma alocarilor de fonduri europene.

REUTERS: Corina Cretu va primi portofoliul Politicii Regionale. Lista mai poate suferi modificari. Basescu: M-am implicat in aceasta numire

Corina Cretu va detine portofoliul Politicii Regionale in noua Comisie Europeana condusa de Jean-Claude Juncker, potrivit agentiei Reuters. Documentul nu mentioneaza cativa demnitari, fosti sefi de guvern.

Zgonea, pe Facebook: Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici Regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici Regionale, a precizat, pe pagina sa de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

UPDATE Zgonea, pe Facebook: CorinaCretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale/ Postarea a fost stearsa

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a trimis vineri lista comisarilor desemnati, fara mentionarea portofoliilor, premierului italian Matteo Renzi, a carui tara detine presedintia semestriala a UE. 30 Postarea nu mai apare pe pagina de Facebook a lui Valeriu Zgonea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )