Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta a prezentat in Parlament noul acord cu FMI: Nu exista nicio obligatie sau intentie de crestere a fiscalitatii. Cota unica se mentine. Mihail Neamtu i-a dat premierului o punguta cu bani strigand Ponta, tradatorul!

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta a prezentat in Parlament noul acord cu FMI: Nu exista nicio obligatie sau intentie de crestere a fiscalitatii. Cota unica se mentine. Mihail Neamtu i-a dat premierului o punguta cu bani strigand Ponta, tradatorul!

Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International si Banca Mondiala. Potrivit primului-ministru, proiectul final de scrisoare de intentie a fost trimis la Fondul Monetar International pe 12 septembrie. In prezentare, seful Guvernului a precizat ca documentul nu vine cu nicio obligatie sau intentie de crestere a fiscalitatii, adaugand ca se mentine cota unica de 16%. Ponta a mai afirmat ca acordul nu prevede nicio obligatie de a impozita persoanele fizice autorizate sau drepturile de autor, e o cerinta veche a partenerilor internationali. Discursul premierului a fost intrerupt in primele minute de catre presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Nemtu, care a venit langa Ponta strigand Ponta tradatorul, salvati tricolorul! si a lasat o punguta cu bani pe tribuna de la care acesta vorbea. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Victor Ponta a prezentat in Parlament noul acord cu FMI: Nu exista nicio obligatie sau intentie de crestere a fiscalitatii. Cota unica se mentine. Mihail Neamtu i-a dat premierului o punguta cu bani strigand Ponta, tradatorul!

Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International si Banca Mondiala. Potrivit primului-ministru, proiectul final de scrisoare de intentie a fost trimis la Fondul Monetar International pe 12 septembrie. In prezentare, seful Guvernului a precizat ca documentul nu vine cu nicio obligatie sau intentie de crestere a fiscalitatii, adaugand ca se mentine cota unica de 16%. Ponta a mai afirmat ca acordul nu prevede nicio obligatie de a impozita persoanele fizice autorizate sau drepturile de autor, e o cerinta veche a partenerilor internationali. Discursul premierului a fost intrerupta la putin timp dupa incepere de catre presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Nemtu, care a venit langa Ponta strigand Ponta tradatorul, salvati tricolorul! si a lasat o punguta cu bani pe tribuna de la care acesta vorbea.

VIDEO Victor Ponta a prezentat in Parlament noul acord cu FMI: Nu exista nicio obligatie sau intentie de crestere a fiscalitatii. Cota unica se mentine. Mihail Neamtu i-a dat premierului o punguta cu bani strigand Ponta, tradatorul!

Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International si Banca Mondiala. Potrivit primului-ministru, proiectul final de scrisoare de intentie a fost trimis la Fondul Monetar International pe 12 septembrie. In prezentare, seful Guvernului a precizat ca documentul nu vine cu nicio obligatie sau intentie de crestere a fiscalitatii, adaugand ca se mentine cota unica de 16%. Ponta a mai afirmat ca acordul nu prevede nicio obligatie de a impozita persoanele fizice autorizate sau drepturile de autor, e o cerinta veche a partenerilor internationali. Discursul premierului a fost intrerupt in primele minute de catre presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Nemtu, care a venit langa Ponta strigand Ponta tradatorul, salvati tricolorul! si a lasat o punguta cu bani pe tribuna de la care acesta vorbea.

LIVE TEXT Victor Ponta prezinta in Parlament noul acord cu FMI. Discursul, intrerupt de Mihail Neamtu: Ponta tradatorul, salvati tricolorul

Premierul Victor Ponta prezinta marti, in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International si Banca Mondiala. Potrivit primului-ministru, proiectul final de scrisoare de intentie a fost trimis la Fondul Monetar International pe 12 septembrie.

Ora 16:00: Victor Ponta prezinta in Parlament noul acord cu FMI

Premierul Victor Ponta va prezenta marti, la ora 16:00, in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International si Banca Mondiala. Potrivit primului-ministru, proiectul final de scrisoare de intentie a fost trimis la Fondul Monetar International pe 12 septembrie.

Victor Ponta va prezenta in Parlament noul acord cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala

Victor Ponta va prezenta, marti, in Parlament, noul acord cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala, relateaza Agerpres. Premierul a anuntat ca proiectul final de scrisoare de.

Liviu Voinea: Avem bani pentru plata salariilor si a pensiilor / Noul acord cu FMI prevede 4 miliarde folositi in caz de socuri externe

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit la RTV despre continutul noul acord al Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana si despre noile taxe si impozite.

Ponta prezinta in Parlament prevederile acordului cu FMI

Premierul Victor Ponta prezinta, in sedinta de marti a plenului reunit, incepand cu ora 17. 00, o informare privind acordul cu Fondul Monetar International.

Liviu Voinea: Avem bani pentru plata salariilor si a pensiilor / Noul acord cu FMI prevede 4 miliarde folositi in caz de socuri externe/Impozitul pe chirii se va duce in Sanatate

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit la RTV despre continutul noului acord al Romaniei cu FMI si Comisia Europeana si despre noile taxe si impozite. Voinea spune ca sunt peste 404. 000 de contracte de chirie declarate la fisc, iar acest impozit pe chirii, care nu poate depasi 600 de lei pe luna, are scopul de a arata intentia de finantare suplimentara a sectorului de sanatate. Masura este contestata insa de oamenii de afaceri care spun ca introducerea impozitului pe veniturile din chirii este echivalenta cu o marire artificiala si netransparenta a cotei unic.

Liviu Voinea: Avem bani pentru plata salariilor si a pensiilor / Noul acord cu FMI prevede 4 miliarde folositi in caz de socuri externe/Impozitul pe chirii se vaduce in Sanatate

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit la RTV despre continutul noului acord al Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana si despre noile taxe si impozite. Voinea spune ca sunt peste 404. 000 de contracte de chirie declarate la fisc, iar acest impozit pe chirii, care nu poate depasi 600 de lei pe luna, are scopul de a arata intentia de finantare suplimentara a sectorului de sanatate.

Victor Ponta: Noul acord cu FMI nu prevede nicio obligatie de a impozita persoanele fizice autorizate sau drepturile de autor

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in plenul Parlamentului stadiul negocierilor pentru un nou acord cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala. Acesta ar fi al treilea acord.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )