Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta, prima reactie in cazul fostului sau consilier Mirel Palada: Ar trebui sa-si dea singur un pumn

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, prima reactie in cazul fostului sau consilier Mirel Palada: Ar trebui sa-si dea singur un pumn

Victor Ponta a reactionat, joi, pe Facebook, dupa ce fostul sau consilier, Mirel Palada, l-a agresat intr-o emisiune TV pe senatorul USR Mihai Gotiu. Oricat de provocator sau de enervant este un advers. continuă pe Antena3

Cum comenteaza Victor Ponta atitudinea fostului sau consilier Mirel Palada, care a l-a agresat pe Mihai Gotiu

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a comentat, joi, incidentul in care a fost implicat fostul sau purtator de cuvant, Mirel Palada, in seara zilei de miercuri.

Izaura Anghel, prima reactie dupa eliberarea lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a avut o prima reactie dupa eliberarea lui Mircea Basescu. Aceasta s-a aratat revoltata de decizia instantei. Eu nu ma asteptam sa scape, i-a venit la camera.

Victor Ponta, despre atacurile primite: Fumigene si gogosi care urmaresc sa distraga atentia de la situatia economica grava

Victor Ponta a revenit cu un mesaj dur la adresa celor care i-au contestat dezvaluirile facute in ultima perioada despre Liviu Dragnea si situatia economica grava in care guvernul baga.

Victor Ponta, nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: Celor de la PSD le e frica sa se afiseze cu mine

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, a criticat social-democratii gorjeni ca nu au participat la deschiderea noului an scolar, pe motiv ca le e frica de Dragnea.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara este negativa

Rectificarea bugetara este negativa bani mai putin incasati decat s-a prevazut si cheltuieli mai mari), avand cifrele oficiale publicate chiar de Ministerul Finantelor, lucrurile s-au lamurit, a scris duminica fostul premier Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )