Libnet.ro
UNICEF

09:47

Victor Ponta, prima reactie dupa amanarea din dosarul lui Dragnea

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, prima reactie dupa amanarea din dosarul lui Dragnea

Victor Ponta a avut o prima reactie ironica, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 8 iunie decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, privind angajarile fictive de la Directia Generala de As. continuă pe Antena3

Aurelia Cristea, initiatoarea legii antifumat, a intrat in partidul lui Victor Ponta: il respect si stiu ca pot face proiecte care sa schimbe Romania

Aurelia Cristea, initiatoarea legii antifumat, fost ministru si fost parlamentar PSD, a anuntat luni, 28 mai, pe contul sau de Facebook ca se va alatura partidului Pro Romania condus de Victor Ponta. Aurelia Cristea a demisionat din PSD pe 1 februarie 2017.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare

Victor Ponta, fostul premier, a fost audiat, astazi, la Tribunalul Satu Mare, in calitate de martor, in dosarul in care fostul presedinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost trimis in judecata pentru santaj. in acelasi dosar este judecat si fostul senator Valer Marian, informeaza News. ro.

Victor Ponta, audiat la Satu Mare intr-un dosar de santaj

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ajuns marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat ca martor in dosarul de santaj in care au fost trimisi in judecata Mircea Govor, fostul presedinte al PSD Satu Mare.

Victor Ponta, audiat in calitate de martor la Satu Mare intr-un dosar de santaj

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ajuns marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat ca martor in dosarul de santaj in care au fost trimisi in judecata Mircea Govor, fostul presedinte al PSD Satu Mare si vicepresedinte al Consiliului Judetean, si fostul senator Valer Marian.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare: Liderul Pro Romania da declaratii intr-un dosar de santaj

Victor Ponta s-a prezentat marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat. Liderul Pro Romania a fost chemat sa dea declaratii, in calitate de martor, in dosarul de santaj in care au fost trimisi in.

Victor Ponta, audiat la Tribunalul Satu Mare: Liderul Pro Romania da declaratii intr-un dosar de santaj (VIDEO)

Victor Ponta s-a prezentat marti la Tribunalul Satu Mare pentru a fi audiat. Liderul Pro Romania a fost chemat sa dea declaratii, in calitate de martor, in dosarul de santaj in care au fost trimisi in.

Victor Ponta a lamurit zvonurile privind plecarea lui Tudose din PSD: Ce a spus despre fostul premier

Victor Ponta a tinut sa lamureasca luni informatiilor conform carora Mihai Tudose va pleca din PSD si se va alatura partidului sau PRO Romania. Venirea lui Mihai Tudose era data ca sigura dupa ce Liviu.

Victor Ponta doreste inlaturarea Vioricai Dancila: Obiectivul partidului nostru este ca Romania sa aiba un nou guvern pana in ianuarie

Victor Ponta a lansat luni programul noului partid PRO Romania. Imediat dupa eveniment, fostul premier a anuntat ca principalul obiectiv al formatiunii este inlaturarea actualului Guvern condus de Viorica.

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor! La cine trebuie sa apeleze Dragnea dupa hemoragia din PSD catre partidul lui Ponta

Scandalul tradatorilor care au plecat din PSD si s-au alaturat partidului condus de Victor Ponta si Daniel Constantin are consecinte mult mai grav pentru coalitia de guvernare decat au lasat.

Un alt fost ministru PSD alege partidul lui Victor Ponta

Un alt fost ministru din timpul guvernelor conduse de Victor Ponta se alatura noului sau partid, PRO Romania. Aurelia Cristea, fost ministru delegat pentru dialog social, a anuntat ca se alatura lui Victor Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )