Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta: Pro Romania nu voteaza Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Pro Romania nu voteaza Guvernul Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca nu va vota guvernul Orban. Am luat decizia de a vota impotriva acestui guvern,pentru ca asa s-a format Pro Romania ca un. continuă pe Antena3

Conditia lui Ponta ca Pro Romania sa asigure cvorumul la votul de investire a Guvernului PNL

Victor Ponta a declarat ca parlamentarii Pro Romania vor contribui la asigurarea cvorumului, in ziua investirii Guvernului PNL, daca liberalii vor inlocui ministrii propusi care nu au obtinut avizul comisiilor.

Trece sau nu trece? Cati alesi PSD si ProRomania voteaza Guvernul Orban. Pe cate voturi se bazeza PNL

Fie Guvernul Orban trece la mustata, fie votul va fi amanat pana dupa alegerile prezidentiale, scenariul dorit de PSD. Partidul lui Victor Ponta va inclina decisiv balanta, exact la patru ani dupa tragedia de la Colectiv. Liberalii au negociat la sange cu parlamentari de la PSD si de la ProRomania, incercand sa adune cele 233 de voturi necesare instalarii noului Executiv, sustin surse politice pentru Adevarul.

Surpriza uriasa. Cine voteaza guvernul Orban

Negocieri extrem de tensionate. Ainceput numaratoarea inversa pentru validarea sau invalidarea guvernului format de Ludovic Orban. Partidele se pregatesc pentru sedinte de urgenta in care vor decide cu.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Ponta: E foarte bine ca s-au marit pensiile, dar s-au marit gresit

Victor Ponta a declarat ca anul viitor se vor gasi bani pentru majorarile de pensii promise doar daca va exista o restructurare masiva a administratiei si se vor reduce cheltuielile inutile ale.

Domnul Orban are timp pana luni la ora 14.00. Ponta pune conditii pentru ca parlamentarii Pro Romania sa vina in plen la votul de investitura

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat sambata seara ca parlamentarii formatiunii sale nu voteaza guvernul Ludovic Orban dar ca se gandesc sa intre in sala sa asigure cvorumul de sedinta cu conditia ca Ludovic Orban, sa-i schimbe pe cei 3 ministri care au primit aviz negativ dupa audierile din comisiile parlamentare.

Ce ii cere Victor Ponta lui Ludovic Orban pentru a vota noul Guvern

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca parlamentarii acestei formatiuni nu vor merge luni in Parlament, la votul de investire a noului Guvern, daca Ludovic Orban nu va.

Apel catre parlamentarii PSD si Pro Romania: nu va bateti joc de tara noastra. Si a voastra. Veti plati cu varf si indesat!

Anuntul dlui Adrian Tutuianu, care ne spune ca Pro Romania nu va participa la votul de investire a guvernului Orban, mi-a aratat fata hada a parlamentarului roman. isi bate joc de Romania, nu-l intereseaza riscurile la care ne expune daca ramanem in continuare fara guvern valid. isi vad doar interesul propriu, o alianta de stanga cu premier Victor Ponta.

Lider Pro Romania: Nu vom fi prezenti luni la investirea Guvernului Orban. Ce inseamna pentru PNL absentele celor din PSD si partidul lui Ponta

Senatorul neafiliat Adrian Tutuianu a afirmat, joi, ca parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul pentru investirea Guvernului Orban, in plenul reunit de luni al Legislativului, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )