Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, PROFETIE sumbra pentru PSD: Nu prinde turul II la prezidentiale

B1 B1,
Victor Ponta, PROFETIE sumbra pentru PSD: Nu prinde turul II la prezidentiale

Victor Ponta lanseaza o profetie sumbra pentru PSD. Fostul premier este de parere ca partidul pe care l-a condus nu va mai intra in turul II la alegerile prezidentiale din 2019. Categoric Liviu Dragnea va. continuă pe B1

Victor Ponta, replica ACIDA pentru Dragnea! Suntem 8 martori la aceste momente, toti in viata si capabili sa spunem adevarul. Doar MEDICII mai pot explica de ce minte Dragnea Mincinosul

Fostul premier Victor Ponta vorbeste despre primul guvern USL si sustine ca Liviu Dragnea isi dorea sa fie ministru de Interne, solicitandu-i sprijinul lui George Maior, la acel moment director al.

Marian Oprisan il desfiinteaza pe Victor Ponta: A devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Vicepresedinte PSD Marian Oprisan a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului lider al partidului, Victor Ponta. Reactia lui Oprisan a venit dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca SRI a fost implicat in.

Marian Oprisan zguduie scena politica: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Liviu Dragnea lanseaza un scenariu exploziv in privinta numirii in functie a Laurei Codruta Kovesi. Acesta sustine caGeorge Maior i-a impus lui Victor Ponta numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea.

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Victor Ponta: Dragnea a izolat partidul. PSD-ul a ajuns un fel de FIDESZ si PIS, dar de Teleorman

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea si a modului in care acesta conduce PSD. Potrivit lui Ponta, sub sefia lui DragneaPSD-ul a ajuns un fel de Fidesz si PIS,.

Victor Ponta, despre sustinerea pe care PSD-istii i-au acordat-o lui Dragnea la Congres: Puteti sa-l puneti si pe Kim Jong-un sa-i intrebe, s-ar putea sa fie chiar mai entuziasti (VIDEO)

Victor Ponta l-a comparat pe Liviu Dragnea cu Kim Jong-un. Fostul premier s-a gandit la aceasta comparatie dupa momentul de la Congresul PSD, in care Dragnea i-a intrebat pe social-democratii prezenti daca il.

Victor Ponta, nou atac la Dragnea. Care era, de fapt, planul sefului PSD

Victor Ponta sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit cu Klaus Iohannis sa-i ceara sa numeasca pe altcineva in functia de premier. Planul era la PSD sa ii retraga sprijinul politic lui.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie daca vorbesc George Maior si Florian Coldea

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca George Maior si Florian Coldea cunosc informatii cu caracter penal despre Liviu Dragnea, iar daca acestia vor vorbi, seful PSD va ajunge sa faca 150 de.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie daca vorbesc George Maior si Florian Coldea (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca George Maior si Florian Coldea cunosc informatii cu caracter penal despre Liviu Dragnea, iar daca acestia vor vorbi, seful PSD va ajunge sa faca 150 de.

Victor Ponta: Liviu Dragnea se ruga de George Maior sa-i ajute iubita (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea se ruga de George Maior, pe vremea in care acesta conducea SRI, sa-i ajute iubita. Fostul premier a mai spus ca nu intelege de ce Dragnea a inceput brusc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )