Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta publica o imagine inedita pe Facebook, alaturi de un avertisment pentru Liviu Dragnea. Am mai multe

Antena3 Antena3,
Victor Ponta publica o imagine inedita pe Facebook, alaturi de un avertisment pentru Liviu Dragnea. Am mai multe

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea e alaturi de George Maior: Stie el ca mai am multe, e o fotografie avertisment!, a scris fostul premier, in postarea de pe Facebook, cu o zi. continuă pe Antena3

Ioan Rus si anunta sustinerea pentru Miscarea Pro Romnia, a lui Victor Ponta: PSD s-a bagat pe o strada cu sens unic, nu mai exista iesiri nici n dreapta, nici n stnga si o sa dam cu capul n gard

Fostul ministru de Interne Ioan Rus, lider al grupului din PSD cunoscut sub numele de Grupul de la Cluj, a anuntat marti, la Realitatea TV, ca a decis sa sustina Miscarea Pro Romania, creata de Victor Ponta, Sorin Campeanu si Daniel Constantin. El a criticat in termeni foarte duri PSD si unanimitatea cu care se iau deciziile in partid, pe care o considera inspaimantatoare, concluzia sa fiind: PSD s-a bagat pe o strada cu sens unic, nu mai exista iesiri nici in dreapta, nici in stanga si o sa dam cu capul in gard, relateaza News. ro.

Negocieri intre PSD si partidul condus de Victor Ponta, pe marginea motiunii de cenzura

Parlamentarii membri ai Pro Romania, partid condus de Victor Ponta, au negociat si continua negocierile cu lideri si PSD si parlamentari social-democrati pe marginea motiunii de cenzura, a confirmat deputatul.

Victor Ponta surprinde. Omul pe care il propune ca premier

Victor Ponta considera ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila pentru ca nu stiu exact care va fi urmatorul Guvern propus de opozitie. Fostul premier a.

Victor Ponta: Vom sprijini orice efort de inlocuire a acestui guvern incompetent si obedient. Nu il vom sprijini pe Ludovic Orban ca premier (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat ca grupul alesilor care au trecut la Pro Romania va sprijini la vot motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva guvernului condus de Viorica Dancila. Vom sprijini orice efort de.

Victor Ponta explica de ce nu o va revoca Iohannis pe Kovesi

Liderul ProRomania, Victor Ponta, a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate ca presedintele Klaus Iohannis nu o va revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi din cauza lui Liviu.

Victor Ponta stie ce se va intampla dupa condamnarea liderului PSD: Se pregateste o MARE CRIZA legata de guvernare! Ma asteptam ca Dragnea sa ia 6 luni cu suspendare

Fostul premier Victor Ponta pare sa stie ce se va intampla in Romania in perioada urmatoare. Potrivit acestuia, explozia cursului valutar, a indicelui ROBOR si evenimentele politice legate de condamnarea lui.

Ce conditie pune Victor Ponta ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Fostul premier Victor Ponta spune ca el si colegii sai din partidul pro Romania vor vota motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Dancila cu o conditie: tot PSD sa ramana la guvernare, dar cu un alt premier.

Victor Ponta, mesaj TRANSANT: Ce conditie pune fostul premier ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Liderul partidului ProRomania, Victor Ponta, pune o conditie pentru votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Fostul premier sustine ca el si colegii lui din Parlament ar putea pentru plecarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )