Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta: Am putea avea conflicte constitutionale in perioada 16 noiembrie - 21 decembrie

B1 B1,
Victor Ponta: Am putea avea conflicte constitutionale in perioada 16 noiembrie - 21 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca se asteapta ca in perioada cuprinsa intre cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale si incheierea mandatului actualului presedinte sa apara anumite. continuă pe B1

Ne pregatim pentru noi conflicte institutionale. La ce se refera premierul Victor Ponta

Ne pregatim pentru niste conflicte institutionale, a declarat premierul Victor Ponta, la Sinteza zilei, referindu-se la perioada de tranzitie de dupa alegerile prezidentiale, pana la expirarea mandatului lui.

Victor Ponta: Cel mai important este modul in care sprijinim Moldova, sa nu fie prinsa in conflicte

Premierul Victor Ponta a comentat joi pe marginea unei eventuale unificari a Transnistriei cu Rusia, aratand ca pentru Romania cel mai important e modul in care sprijina Moldova, sa nu fie prinsa in.

Udrea: Victor Ponta si-a mutat biroul la MApN de frica

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta si-a mutat biroul in sediul Ministerului Apararii de frica.

George Scutaru (PNL): Victor Ponta se muta la Ministerul Apararii ca sa nu mai fie deranjat de mitinguri. La MApN nu se pot organiza proteste

Premierul Victor Ponta se muta in sediul Ministerului Apararii pentru ca isi doreste sa nu mai fie deranjat de mitinguri, a declarat liderul deputatilor liberali, George Scutaru, citat de Agerpres. Liberalul a indicat Legea 60/1991 privind adunarile publice, care prevede ca organizarea si desfasurarea adunarilor publice sunt interzise in imediata apropiere a obiectivelor militare. Ministerul Apararii are indicativul militar UM 02515, deci este unitate militara, a spus Scutaru. HotNews. ro a scris in urma cu o zi ca, neoficial, informatia ca premierul isi va muta biroul la MApN a mai circulat si acum un an, iar surse au declarat atunci ca intentia era justificata prin dorinta de a-si proteja imaginea de eventuale proteste.

intrebari la care Victor Ponta nu vrea sa raspunda

Nu lui Traian Basescu. intregii populatii, nu numai votantilor USL, ci si celor care n-au votat USL, dar care contribuie prin taxe si impozite la PIB, adica si celor 73% dintre romani care n-au avut incredere in oferta lui Victor Ponta in decembrie 2012.

Victor Ponta: Romania s-a imprumutat ieri cu o dobanda de 3,70% pe 10 ani. Avem bani de pensii si salarii pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a spus la inceputul sedintei de guvern ca Romania s-a imprumutat marti de pe pietele financiare internationale la o dobanda foarte buna de 3,70%. Astfel, s-au asigurat banii de pensii si salarii pentru 2014, a adugat Ponta. Asta inseamna ca avem toti banii de salarii, de pensii, de functionare a institutiilor, orice s-ar intampla in Ucraina, orice s-ar intampla in alta parte, a afirmat premierul.

Victor Ponta: Lista proiectelor admise pentru Masterplanul de Transport va fi pusa in dezbatere publica

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern ca lista proiectelor admise pentru Masterplanul de Transporturi urmeaza sa fie pusa in dezbatere publica. Masterplanul de.

Adriana Saftoiu: Traian Basescu si Victor Ponta nu trebuie sa se opreasca. Sa mearga pana la capat, ca sa ne putem ridica

Traian Basescu si Victor Ponta trebuie sa continue. Si imi doresc ca amandoi sa aiba forta, energia, timpul de a merge mai departe. E singura noastra sansa. Fara ei si fara confruntarea lor nu ne vom da seama cat de jos se poate ajunge, scrie Adriana Saftoiu, politician, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA se afla la Guvern pentru a vorbi cu Victor Ponta

Insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, se afla, miercuri, la Guvern pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, relateaza B1 TV. Ultima discutie, la Guvern, intre cei doi a avut loc in urma.

Victor Ponta, pe Facebook, despre Traian Basescu: Un presedinte decazut, o rusine a Romaniei

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a continuat marti pe Facebook disputa cu presedintele Traian Basescu, catalogand drept degradant cele afirmate liderul la Palatul Cotroceni si afirmand ca acesta este o rusine a Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )