Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta va ramane cu ...facebook-ul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta va ramane cu ...facebook-ul

Congresul PSD, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, a oficializat trecerea lui Victor Ponta in linia a doua spre a treia a acestui partid. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Premierul Victor Ponta NU a votat la Congresul PSD

Prim-ministrul Victor Ponta a plecat, duminica, de la Congresul PSD, fara sa voteze pentru functiile de presedintele executiv si de vicepresedinti ai partidului, au declarat surse social-democrate.

Congresul PSD ii schimba pe oamenii lui Victor Ponta si reduce din influenta baronilor locali

Congresul PSD de duminica, unde va fi aleasa echipa cu care va lucra Liviu Dragnea, aduce schimbari majore in conducerea partidului, fiind inlocuiti mare parte a liderilor sustinuti in ultimii ani de Victor Ponta, si reduce din influenta baronilor.

Victor Ponta, la Congresul PSD: Dragnea stie ca are mandatul meu de prim-ministru pe masa, stiu ca il va folosi cum trebuie

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, in discursul sustinut in cadrul Congresului PSD, ca noul presedinte al partidului, Liviu Dragnea, are mandatul sau de prim-ministru pe masa.

Delegatia FMI, BM si CE a ajuns la Palatul Victoria pentru convorbiri cu premierul Victor Ponta

O delegatie a Fondului Monetar International, Bancii Mondiale si Comisiei Europene a ajuns, marti, la Palatul Victoria, pentru a avea convorbiri cu prim-ministrul Victor Ponta, precum si cu alti membri ai Executivului, in baza monitorizarii post-acord.

Ce spune Victor Ponta despre o posibila remaniere

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la o posibila remaniere a Guvernului, ca vorbeste tot timpul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si a precizat ca a auzit numai laude la adresa Guvernului, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Reducerea impozitului pe dividende se va aplica de la 1 ianuarie 2016

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca, la propunerea ALDE, coalitia de guvernare va decide aplicarea de la 1 ianuarie 2016 a unor masuri din Codul fiscal care fusesera amanate initial pentru o pentru o perioada de timp, precum reducerea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )