Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta ii raspunde fostului presedinte: Basescu si Dragnea = frati in minciuna!

B1 B1,
Victor Ponta ii raspunde fostului presedinte: Basescu si Dragnea = frati in minciuna!

Traian Basescu l-a acuzat pe Victor Ponta ca l-a denuntat pe Liviu Dragnea la DNA, iar fostul premier nu a ramas nepasator in urma acestor declaratii. Ponta a raspuns intr-un fel dur fostului. continuă pe B1

Victor Ponta ii cere demisia lui Liviu Dragnea: Ce zici, esti in stare macar o data sa faci ceva pentru ceilalti, nu doar pentru tine?

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, cere, pe pagina sa de Facebook, demisia lui Liviu Dragnea din functiile politice si parlamentare. Totodata, deputatul se declara convins ca Rovana Plumb este doar o victima colaterala.

Victor Ponta, reactie dura, dupa ce a fost acuzat ca l-a denuntat pe seful PSD la DNA: Basescu si Dragnea sunt frati in minciuna

Dupa ce Traian Basescu a declarat ca este convins ca Victor Ponta l-a denuntat pe Liviu Dragnea la DNA, fostul premier a avut o reactie dura pe pagina sa de Facebook. Basescu si Dragnea =.

Atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta: E un las. Nu imi vine sa cred ce fel de om am sustinut

Atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta. E un las spune Codrin Stefanescu, infuriat ca Ponta l-a cenzurat dupa ce i-a lasat un comentariu pe pagina de Facebook. Asta dupa ce.

Victor Ponta, atac dur la Dragnea: Nu este o victima a Justitiei ci trebuie sa plateasca in fata legii. A trecut lacul Belina in folosinta sa exclusiva si restrictiva

Victor Ponta continua razboiul dur pe care il poarta impotriva lui Liviu Dragnea. intr-o postare pe Facebook, fostul premier il acuza de minciuna si manipulare pe presedintele PSD pentru.

DNA a inceput urmarirea penala a fostului presedinte AEP, in cel de-al doilea dosar de coruptie

ACTUALIZARE 15:53 DNA Ploiesti a inceput, in aceasta dupa-amiaza, urmarirea penala a fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru, dupa ce solicitarea acesteia de recuzare a celor doi procurori de caz a fost respinsa de CSM, au declarat surse judiciare. ----- Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a sosit in aceeasta dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, afirmand ca are calitatea de suspect si reluand acuzatiile la adresa fostei presedinte SIVECO Irina Socol, pe care a acuzat-o ca ii inventeaza dosare.

DNA a inceput urmarirea penala a fostului presedinte AEP Ana Maria Patru

Update:DNA Ploiesti a inceput, miercuri dupa-amiaza, urmarirea penala a fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Ana Maria Patru, dupa ce solicitarea acesteia de recuzare a celor.

Curtea de apel Bucuresti a decis prelungirea masurilor preventive in cazul fostului presedinte CNAS

Curtea de apel Bucuresti a decis luni prelungirea cu 30 de zile a masurilor preventive in cazul fostului presedinte CNAS Marian Burcea si al altor persoane implicate in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu, potrivit unei surse din presa.

Lipseste presedintele, romanul fostului presedinte american, Bill Clinton, scris in colaborare cu James Patterson, va deveni serial

Romanul fostului presedinte american, Bill Clinton, scris in colaborare cu renumitul scriitor american James Patterson, va aparea peste aproape un an. Totusi, reteaua de televiziune Showtime a anuntat ca va adapta viitoarea carte, Lipseste presedintele The President Is Missing) pentru un serial, scrie Reuters.

VIDEO Laura Codruta Kovesi a confirmat ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat, saptamana trecuta, in doua dosare

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, la postul de radio Europa FM, ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat in doua dosare, in cursul saptamanii trecute. Unul dintre acestea este dosarul Belina, asa cum a recunoscut chiar Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta, despre ministrii din dosarul Belina: Ca prim-ministru, i-as fi schimbat

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca intelege sustinerea politica pe care partidul o acorda ministrilor Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, vizate in dosarul Belina, dar, in calitate de premier, i-ar fi schimbat, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )