Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta, reactie la miniremanierea pe care o vrea Tudose: Daca are curaj, Mihai Tudose poate salva PSD si Guvernarea

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, reactie la miniremanierea pe care o vrea Tudose: Daca are curaj, Mihai Tudose poate salva PSD si Guvernarea

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa ce premierul Mihai Tudose a lasat de inteles caSevil Shaiddeh si Rovana Plumb ar urma sa paraseasca Executivul. Eu tot spun de peste un an -. continuă pe Antena3

Victor Ponta, declaratie inedita: Nu duc lipsa daca nu ma mai invita cineva la televizor. Fac parte din poporul hashtag

Deputatul Victor Ponta a afirmat vineri, la Craiova, ca face parte din poporul hashtag, foloseste comunicarea moderna, motiv pentru care nu duce lipsa daca nu este invitat in emisiunile TV. Eu fac.

Victor Ponta, motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose

Victor Ponta a declarat, vineri, ca nu exclude depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Tudose, pentru a bloca noilemasuri fiscale de Executiv, in cazul in care ele vor trece de.

Ponta, prima reactie dupa inceputul razboiului Tudose-Dragnea: Daca Tudose are curaj, acum poate salva PSD si guvernarea

Fostul premier si lider PSD Victor Ponta a avut prima reactie dupa ce seful Guvernului, Mihai Tudose, a recunoscut relatiile tensionate cu Liviu Dragnea, care s-ar putea termina cu remanierea a cinci ministri.

Victor Ponta: Tudose poate salva guvernarea. Cat timp e Dragnea acolo, nu vom avea viitor

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a reactionat dupa marturisirile lui Tudose, la Antena 3, privind relatia sa cu Liviu Dragnea, care nu se afla intr-un moment fericit. Deputatul PSD sustine ca actualul sef al Executivului poate sa salveze guvernarea PSD.

Victor Ponta: Tudose poate realiza ce nu a reusit Grindeanu, debarcarea lui Dragnea

Victor Ponta nu a ramas indiferent la scandalul ce a izbucnit intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea si a spus ca actualul premier ar putea salva PSD si Guvernarea, ceea ce predecesorul sau, Sorin Grindeanu, nu.

Victor Ponta, declaratie-bomba: Dupa Lacul Belina, Liviu Dragnea a avut grija sa ia in folosinta alte trei domenii

Victor Ponta arunca o noua bomba. Dupa Lacul Belina, Liviu Dragnea ar fi luat in folosinta alte trei domenii. Acesta il acuza pe seful PSD ca ar fi avut grija sa ia.

Surse: Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop, ministrii pe care premierul Tudose ii ia in calcul pentru remaniere

Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop sunt principalii ministri vizati de premierul Mihai Tudose pentru remaniere, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Lor li se adauga si Rovana Plumb si Viorel Ilie, in cazul carora, la fel ca si Sevil Shhaideh, DNA a inceput urmarirea penala. Tudose a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca va avea loc o mica remaniere, cu cel putin doi ministri care vor fi invitati sa plece din guvern.

Primarul care vrea SPOR pentru ca la Primarie E DIFICIL: Erau salarii mici. Problema e ca nu ne ajung banii (VIDEO)

Primarul din localitatea damboviteana Odobesti a vrut sa fenteze legea acordandu-si un spor de 50% in fiecare luna ca urmare a activitatii grele pe care o depune in comisia locala de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )