Libnet.ro
UNICEF

20:45

Victor Ponta: Reducem TVA la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, iar preturile la medicamente vor scadea cu 20% din iulie

B1 B1,
Victor Ponta: Reducem TVA la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, iar preturile la medicamente vor scadea cu 20% din iulie

Premierul Victor Ponta a fost vizitat duminica, in Turcia, de ministrii Nicolae Banicioiu si eugen Teodorovici. Primul ministru a anuntat, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca a discutat cu. continuă pe B1

Victor Ponta anunta, din Turcia, TVA de 19%, mai devreme de 1 ianuarie

Premierul Ponta anunta ca a fost vizitat de catre ministrii Sanatatii, Nicolae Banicoiu, si Finantelor, Eugen Teodorovici, cu care a decis sa sustina in Parlament scaderea cotei standard a TVA la 19%, nu la 20% cum a propus Guvernul initial, reducere care sa fie aplicata mai devreme de 1 ianuarie, potrivit Mediafax.

Dupa discutii cu doi ministri in Turcia, Ponta anunta TVA de 19%, mai devreme de 1 ianuarie

Premierul Ponta anunta ca a fost vizitat de catre ministrii Sanatatii, Nicolae Banicoiu, si Finantelor, Eugen Teodorovici, cu care a decis sa sustina in Parlament scaderea cotei standard a TVA la 19%, nu la 20% cum a propus Guvernul initial, reducere care sa fie aplicata mai devreme de 1 ianuarie.

Ultima zi de concediu. Victor Ponta afla astazi daca mai ramane internat in Turcia sau daca vine acasa

Operatie Victor Ponta. Premierul afla astazi daca se poate intoarce acasa sau daca mai ramane internat in spitalul privat din Turcia unde s-a operat la genunchi. Mai exact, o echipa medicala il va consulta pe premier si ulterior va decide daca poate parasi spitalul sau trebuie sa mai ramana sub observatie. in functie de aceasta decizie, mandatul vicepremierului Gabriel Oprea la conducerea Guvernului va fi sau nu prelungit.

Victor Ponta a facut mai multe tranzactii imobiliare in mai. A donat si o casa de vacanta

Victor Ponta a vandut doua apartamente si a dobandit un altul in mai, prin schimb cu socrul sau, Ilie Sarbu. De asemenea, premierul a donat o casa de vacanta, a cedat masina Citroen si a declarat ca detine o cota de 1/2 dintr-o casa de vacanta la.

Calin Popescu Tariceanu, despre absenta lui Victor Ponta de la conducerea Guvernului: E de dorit ca acest intermezzo sa fie scurt

Desemnarea unui inlocuitor la conducerea Guvernului reprezinta o procedura la care premierul Victor Ponta are dreptul sa apeleze, dar ar fi de dorit ca acest intermezzo sa fie cat mai scurt, a declarat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, despre cazul Victor Ponta: Este un motiv serios de ingrijorare faptul ca majoritatea parlamentara din Romania se amesteca in separarea puterilor in stat

Parlamentul Romaniei este criticat dur la nivel european din cauza deciziei Camerei Deputatilor de a respinge incuviintarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Bernd Fabritius, raportor al Adunarii.

Declaratia de avere a lui Victor Ponta: Premierul a vandut doua apartamente, a schimbat un altul cu socrul sau si a donat o casa de vacanta

Premierul Victor Ponta a vandut, in mai, doua apartamente, a dobandit un altul, prin schimb cu socrul sau, Ilie Sarbu, a donat o casa de vacanta, a cedat masina Citroen si a declarat ca detine o cota de 1/2 dintr-o casa de vacanta la Cornu, pentru care pana in 2014 titular era doar sotia sa. Modificarile rezulta din ultima declaratie de avere a premierului, completata pe 15 iunie, scrie Mediafax.

Catalin Predoiu: Victor Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze din functie si il acuza pe acesta ca isi bate joc de functia de premier. Fugarul de justitie Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania. DNA si FMI il cauta prin Bucuresti pentru fapte grave si el se ascunde las, in spatele halatelor albe din Turcia. Guvernul e paralizat, Administratia e paralizata si credibilitatea Romaniei de tara atractiva pentru investitii e facuta praf. Ponta, da-ti demisia, nu ai niciun drept sa-ti bati joc de tara!.

Alina Gorghiu: Victor Ponta este premier in exil, incearca victimizare prin fax. Sa demisioneze astazi, tot prin fax

Premierul Victor Ponta bate in retragere intr-o varianta nedemna prin delegarea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, dorind sa cumpere timp, dar fiind un fel de autosuspendare, afirma copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca Ponta ar trebui sa demisioneze astazi.

Victor Ponta ramane in spital cel putin pana duminica

Medicii au hotarat ca Victor Ponta va ramane internat in spitalul din Istanbul cel putin pana duminica. Premierul a fost evaluat de doctori in acesta dimineata, iar acestia au decis ca nu este.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )