Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta ii da replica lui Dan Voiculescu pe tema Codului Fiscal

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta ii da replica lui Dan Voiculescu pe tema Codului Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, referitor la atacul lui Dan Voiculescu pe marginea Codului Fiscal, ca nu il surprinde, din contra chiar, il distreaza. continuă pe România Liberă

Voiculescu critica noul Cod Fiscal si pe Victor Ponta: Stia ca minte sau a fost neputincios?

Omul de afaceri Dan Voiculescu nu intelege de ce se lauga Guvernul Ponta cu noul Cod Fiscal adoptat astazi de Parlament avand in vedere ca s-au eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic, precum reducerea impozitului pe dividende, reducerea accizelor la carburanti sau eliminarea taxei pe constructii speciale.

Victor Ponta: Masura cu 9% TVA la alimente a adus incasari pe luna august. Taxe mai mici si ANAF puternic, asta inseamna crestere economica (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat luni, dupa sedinta din PSD pe tema Codului Fiscal, ca masura cu 9% la suta la alimente a adus incasari mai mari in luna august si acest lucru, spune el, ar trebui sa fie un.

Victor Ponta: Masurile Codului Fiscal ar putea fi devansate

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa adoptarea Codului Fiscal de catre Senat, ca masurile Codului Fiscal al putea fi devansate. Astfel, supracciza si taxa pe stalp ar putea intra in vigoare inainte de 2017.

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Dan Voiculescu critica noul Cod Fiscal. Ce spune despre Guvernul Ponta

Dan Voiculescu a criticat, pe blogul sau, noul Cod Fiscal, care, potrivit afaceristului, a eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, intalnire pe tema Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat marti, pe contul sau de Twitter, ca are o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis pe tema Republicii Moldova. Mai mult de atat, seful executivului a mai precizat ca.

PNL, atac grav la adresa lui Victor Ponta

Victor Ponta a mintit atunci cand si-a argumentat absenta de la votul de joi asupra reexaminarii Codului Fiscal, invocand faptul ca el a votat actul normativ in iunie, site-ul Camerei Deputatilor aratand ca.

EXCLUSIV. DNA: Victor Ponta, INCULPAT in dosarul lui Dan Sova. Urmeaza trimiterea in judecata

Premierul Victor Ponta, audiat joi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), a devenit inculpat in dosarul Turceni Rovinari, in care este cercetat si senatorul PSD Dan Sova. Faptul ca premierului i-a fost refuzata disjungerea din dosarul lui Sova inseamna ca, in curand, va fi trimis in judecata, spun specialistii consultati de Romania libera.

Andreea Paul (PNL), despre absenta lui Victor Ponta de la votul pe Codul Fiscal: ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a deranjat nici macar sa vina

Deputatul PNL Andreea Paul l-a criticat joi pe premierul Victor Ponta pentru ca a absentat de la votul din Camera Deputatilor pe tema noului Cod Fiscal. ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a.

Victor Ponta, anunt de ultima ora privind criza imigrantilor: Am discutat si cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema refugiatilor si ca va avea loc o intrunire a CSAT, premierul transmitand si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )