Libnet.ro
UNICEF

05:46

Victor Ponta, replici dure la adresa lui Klaus Iohannis: M-a certat ca stapanul pe iobagul lui!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, replici dure la adresa lui Klaus Iohannis: M-a certat ca stapanul pe iobagul lui!

Premierul Victor Ponta a sustinut, luni, ca presedintele Klaus Iohannis l-a certat ca stapanul pe iobagul lui dupa ce a spus ca la Consiliul European merg in general prim-ministrii. continuă pe Antena3

Victor Ponta, declaratii importante despre criza imigrantilor

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca, in acest moment, nu exista o presiune speciala din punct de vedere migrationist la adresa Romaniei, potrivit datelor centralizate de MAI, adaugand ca, statistic,.

Victor Ponta: Primii refugiati, asteptati in Romania inainte de sfarsitul anului. Participam la trierea lor, dar nu va exista un criteriu de religie. / Vom plati Serbiei un ajutor pentru refugiati

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Romania se pregateste pentru primirea refugiatilor care vor fi repartizati tarii noastre conform deciziei Consiliului JAI de la Bruxelles. Ponta spune ca tara noastra participa la trierea refugiatilor, insa aceasta inseamna, potrivit premierului, sa fie din zona de conflict, sa aiba familii si nu va exista un criteriu de religie. Potrivit primului ministru, primii refugiati sunt asteptati in Romania inainte de sfarsitul anului.

Klaus Iohannis, la Universitatea din Bucuresti: Ma angajez sa fiu un aliat al dumneavoastra pentru o mai mare integritate in invatamantul superior romanesc

Universitatile trebuie sa fie un simbol al respectarii unor principii etice si al preocuparii pentru binele public. Institutia dumneavoastra, Universitatea Bucuresti, si-a asumat cu seriozitate si consecventa acest rol si, pentru toate acestea, va asigur de sprijinul meu in demersurile dumneavoastra viitoare. ) Ma angajez sa fiu un aliat al dumneavoastra, pentru o mai mare responsabilitate publica si integritate in invatamantul superior, a declarat Klaus Iohannis, la Universitatea din Bucuresti, la deschiderea oficiala a anului universitar 2015-2016. In cadrul aceluiasi eveniment, rectorul Mircea Dumitru a afirmat ca intelectualii au obligatia morala de a spune adevarul si, de aceea, universitatea nu este, nu poate fi si nici nu trebuie sa fie o institutie care actioneaza politic sau care sa fie anexata politicului. Singurul care a pronuntat cuvantul plagiat a fost Vlad Nistor, presedintele senatului universitatii, care a spus ca universitatile au nevoie vitala de onestitate academica - problema plagiatului e cat se poate de activa si prezenta in societatea romaneasca. Vezi in articol cele mai importante declaratii ale presedintelui Klaus Iohannis, ale ministrului Educatiei Sorin Cimpeanu si ale rectorului Mircea Dumitru.

Victor Ponta asigura: Pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie

Premierul Victor Ponta a asigurat, vineri, la 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, ca pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie. , a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta asigura: Pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie

Premierul Victor Ponta a asigurat, vineri, la 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, ca pensiile cresc in 2016 chiar daca nu e inflatie. , a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Trebuie sa fii un pic tembel sa spui ca din cauza mea nu suntem primiti in Schengen

Victor Ponta a declarat ca nu i se pare corect ca Romania nu este primita in spatiul Schengen, dar a subliniat ca tarii noastre i se face aceasta nedreptate din ratiuni ce tin de politica interna a unor state.

Ce spune Victor Ponta despre Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a subliniat ca Romania ar putea fi singura sansa a Republicii Moldova de a ramane pe drumul proeuropean, in conditiile in care toate discutiile din Europa au ca tema situatia din Siria.

Klaus Iohannis a promulgat legea de aprobare a OUG care modifica Legea petrolului, precum si modificarea legii privind egalitatea de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, o serie de decrete, printre care cel privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 50/2014, de modificare si completare a Legii petrolului nr. Seful statului a promulgat, tot luni, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

in PSD au inceput jocurile pentru debarcarea lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta va fi lasat fara sprijin politic chiar de propriul partid, dupa Congresul PSD in care va fi validat Liviu Dragnea ca nou sef al social-democratilor, spun surse politice pentru Adevarul. Viitorul premier va fi dat tot de o majoritate stransa in jurul PSD.

Klaus Iohannis: E un moment prielnic in relatiile cu Germania

Presedintele Klaus Iohannis isi doreste ca relatia dintre Romania si Germania sa capete mai multa consistenta, subliniind in acest sens extinderea dialogului politic, accelerarea schimburilor economice si .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )