Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta: Romania nu are nevoie de un dolar de la FMI, dar un acord cu institutiile financiare internationale e mai degraba bun

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Romania nu are nevoie de un dolar de la FMI, dar un acord cu institutiile financiare internationale e mai degraba bun

Romania nu ar avea nevoie de un dolar de la FMI, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul sedintei in care a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost intrebat de jurnalisti daca Romania. continuă pe Antena3

Romania are a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28

Economia romaneasca are finante publice sustenabile, Romania avand a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28 si un deficit bugetar redus, scrie premierul Victor Ponta, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Romania are nevoie de un nou model de dezvoltare economica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi intr-un mesaj cu ocazia evenimentului de deschidere a forumului economic BestInvest, organizat la New York, ca tara noastra are nevoie de un nou model de dezvoltare economica.

Victor Ponta: Am preluat o tara plina de datorii, privita cu neincredere pe pietele financiare internationale. Astazi, am terminat de platit datoria la FMI, iar datoria externa totala a scazut cu 8,4 miliarde euro fata de aprilie 2012

Premierul Victor Ponta arata, intr-un mesaj postat luni pe Facebook, ca, in acest moment, Romania se imprumuta la randamente minime istorice, a achitat datoria la FMI si datoria externa a scazut cu peste opt.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub 200

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi. Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub.

Greu de demis: Victor Ponta rezista la Palatul Victoria. Cronica unei motiuni ratate

Liberalii au tras cu usurinta singurul glont pe care-l aveau la indemana pentru a demite Guvernul Ponta si au pierdut. Premierul Victor Ponta poate sa ramana linistit in fruntea Guvernului pana in 2016. Doar atunci, Opozitia mai are o sansa sa-l indeparteze, dupa ce PNL reusit sa bifeze a patra motiune de cenzura ratata. Liberalii nici nu si-au dat foarte mult silinta pentru a inregistra un succes, fiind complet nepregatiti.

Raspunsul lui Victor Ponta la atacul dur lansat de Vasile Blaga. Un labrador acasa care mereu se crede tigru

Premierul Victor Ponta a replicat, marti, liderului PNL Vasile Blaga, care a spus ca in noiembrie anul trecut l-a scos din politica inalta, aratand ca are si el un Labrador acasa care mereu se crede tigru si.

Victor Ponta, atac subtil la Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a raspuns cu o ironie atunci cand a fost intrebat ce parere are pana acum de vizita pe care presedintele Klaus Iohannis o efectueaza in SUA, scrie ziare. com. Ma bucur ca presedintele Romaniei s-a.

Victor Ponta, pe Facebook: Romania este la fel de sigura, precum statele dezvoltate din UE

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca, la momentul actual, cu un procent de doar 7,8% risc de default, Romania este considerata o tara la fel de sigura si stabila economic precum statele dezvoltate din UE.

Victor Ponta, intrebat daca justitia se face echitabil: Intrebati-o pe doamna Gorghiu, a avut contracte mai multe

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara, la Antena 3, ca despre echitatea actului de justitie din Romania ar trebui intrebata Alina Gorghiu, care ca avocat ar fi avut mai multe contracte de consultanta juridica cu companii de stat decat a avut el.

Victor Ponta, mesaj din seria its the economy: Vreau sa va arat, prin rezultate concrete, de unde am plecat in 2009 si unde suntem in 2015 (FOTO)

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook un nou mesaj din seria Its all about economy, prin care evidentiaza progresele pe care le-a facut Romania din 2009 pana in prezent. Astazi, in prima zi de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )