Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat, joi, ca Romania este capabila sa asigure, asa cum a facut in ultimii doi ani, o crestere a bugetului alocat cheltuielilor de aparare si acest lucru se va face si in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la acel angajament minim de 2% din PIB. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania este capabila sa asigure o crestere a bugetului aolcat cheltuielilor de aparare in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la angajamentul minim de 2% din PIB,.

Victor Ponta: Romania trebuie sa fie un exemplu de succes in regiune de integrare in UE

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, in deschiderea celei de-a treia editii a Bucharest Forum, ca in urmatorii 4-5 ani, tara noastra trebuie sa reprezinte un exemplu de succes pentru vecinii sai din regiune, in ceea ce priveste.

Victor Ponta: Romania va sustine ridicarea cat mai curand a vizelor pentru Ucraina

Romania va sustine ridicarea cat mai curand a vizelor pentru Ucraina, a declarat, joi, premierul Victor Ponta, informeaza Agerpres. Romania sustine cat mai curand ridicarea regimului de vize.

Ponta: Romania, capabila ca in 3 ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

In urmatorii 3 ani, Romania are toate resursele sa investeasca mai mult in apararea nationala. Este mesajul transmis de premierul Victor Ponta la expozitia NATO de la Palatul Parlamentului. in urma cu zece.

Ponta: Romania ar putea aloca 2% din PIB pentru Aparare in 3 ani

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania ar putea creste bugetul alocat cheltuielilor de aparare si in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la angajamentul minim de 2% din PIB.

Premierul Victor Ponta, interviu pentru CNN. Romania trebuie sa le demostreze vecinilor ca succesul unei tari este un proiect european si pro-atlantic

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu televiziunii americane CNN. Primul ministru a abordat teme economice si legate de politica externa. intrebat de ce considera ca ar fi un presedinte bun al Romaniei,.

Orban: Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile. Voi sesiza ANI

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile si conflictul de interese prin faptul ca nu au trecut in declaratiile de avere bunurile celuilalt. Politicianul spune ca va sesiza ANI in acest caz, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, de la comunismul cu fata umana la socialismul cu fata hilara

Nu exista om politic intr-o relatie mai proasta cu aparatul de fotografiat si camera de filmat decat Victor Ponta. Liderul PSD a strans, in doi ani si ceva, mai multe imagini viralizate negativ decat au reusit Ion Iliescu, Adrian Nastase si Mircea Geoana la un loc, in 25 de ani. Irealul situatiei apare din faptul ca imaginile nu sunt furate cu vreo camera ascunsa sau prelucrate pe calculator, ci facute benevol chiar de personajul in discutie.

Victor Ponta si Arseni Iateniuk au semnat Acordul privind micul trafic la frontiera

Premierul Victor Ponta si omologul sau ucrainean, Arseni Iateniuk, au semnat, joi, la Kiev, Acordul dintre Romania si Ucraina privind micul trafic la frontiera, informeaza Agerpres. Acordul.

Premierul Victor Ponta a participat la Bucharest Forum 2014, cel mai important eveniment economic al toamnei

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la deschiderea celei de a treia editie a conferintei economice si strategice regionale prin care Romania isi poate pune in valoare potentialul strategic si economic in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )