Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, schimb de replici taioase cu Traian Basescu: Dupa sase seara, culcati-va

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, schimb de replici taioase cu Traian Basescu: Dupa sase seara, culcati-va

Presedintele partidului PRO Romania, Victor Ponta, a avut un schimb taios de replici cu europarlamentarul PMP Traian Basescu, pe temalegii privind carantina si izolarea. Fostul premierl-a acuzat de demagogie pe fostul presedinte si i-a recomandat sa nu ii vorbeasca dupa sase seara si sa se culce. PRO Romania a fost singura formatiune care nu a votat proiectul de lege, care a fost adoptat cu 266 de voturi pentru, 11 impotriva si 8 abtineri. continuă pe Adevărul

Basescu il sustine pe Victor Ponta la Primaria Capitalei. PMP nu arunca inca niciun candidat in lupta

Traian Basescu a afirmat, marti seara, ca o eventuala candidatura a lui Victor Ponta la Primaria Capitalei este o veste foarte buna pentru partidele de dreapta, daca acestea stiu sa valorifice acest lucru. Basescu considera ca Ponta nu poate castiga in fata Gabrielei Firea, daca aceasta este sustinuta onest de catre PSD.

Traian Basescu, despre candidatura la primaria Capitalei: Nu ma voi da in laturi si nu-mi voi lasa partidul Bucurestiul e de stanga, Clujul e de dreapta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti seara, la Digi 24, ca ia in calcul sa candideze la primaria Capitalei daca PNL si USR nu vor include si PMP in negocieri. Ar fi o veste extraordinara candidatura lui Ponta fiindca ar rupe votanti de la PSD. Tineti minte ca Bucurestiul a fost mereu de stanga, atrage atentia Basescu.

Victor Ponta: Candidam peste tot, nu ne ascundem dupa fusta cuiva!

Victor Ponta isi vara coada intre candidatul stangii, Gabriela Firea, si candidatul dreptei, Nicusor.

Traian Basescu, anunt bomba! Sustinatorii nu se asteptau la o asemenea veste

Surpriza din partea fostului presedinte Traian Basescu. Acesta a declarat ca este dispus sa candideze la Primaria Capitalei din partea PMP in cazul in care lucrurile pe partea dreapta a politicii in privinta candidaturii nu se vor clarifica. Nu o sa imi las partidul, a spus Traian Basescu.

CORONAVIRUS |Traian Basescu: Daca vom ajunge la 1.000 de cazuri pe zi, presedintele e obligat sa decreteze starea de urgenta

Fostul sef al statului Traian Basescu sustine ca daca Romania ar ajunge sa inregistreze 1. 000 de cazuri noi de coronavirus pe zi, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa instituie din nou starea de urgenta.

EUGEN TOMAC: Traian Basescu are capacitatea de a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara

Traian Basescu are capacitatea de a mobiliza un numar suficient de bucuresteni, pentru a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara in cariera sa.

Tomac: Traian Basescu are capacitatea de a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara

Traian Basescu are capacitatea de a mobiliza un numar suficient de bucuresteni, pentru a castiga Primaria Capitalei, pentru a treia oara in cariera sa, declara la RFI presedintele PMP, Eugen Tomac.

Traian Basescu, despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Daca lucrurile nu se vor clarifica, nu o sa-mi las partidul

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca daca situatia o va impune, ar putea candida pentru functia de primar general al Capitalei. Daca lucrurile nu se vor clarifica, nu o sa-mi las partidul, a spus fo.

VICTOR PONTA: Proiectul privind carantinarea si izolarea a fost votat la Camera de PSD si PNL, fara sa il citeasca

Liderul Pro Romania Victor Ponta sustine ca proiectul privind carantinarea si izolarea, care a ajuns in dezbaterea Senatului, este facut si votat de reprezentantii PSD si PNL in Camera Deputatilor fara sa-l citeasca.

Nicusor Dan: Victor Ponta mi-a spus ca mama lui o sa ma voteze. Sunt sigur ca multe femei vor veni spre programul meu

Nicusor Dan se bazeaza si pe votul mamei lui Victor Ponta in cursa pentru Primaria Capitalei. Liderul ProRomania a spus ca mama sa l-ar fi votat pe Nicusor Dan, insa acum are indoieli, pentru ca nu mai e independent, ci sustinut de PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )