Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Scutirea de impozit a profitului reinvestit, unul din obiectivele realizabile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Scutirea de impozit a profitului reinvestit, unul din obiectivele realizabile

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, inaintea sedintei BPN al PSD, ca scutirea de impozit a profitului reinvestit reprezinta unul dintre obiectivele realizabile in 2014. Intrebat daca propunerea PNL de scutire de impozit pe profitul reinvestit are. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Scutirea de impozit la profitul reinvestit e un obiectiv realizabil/ Acciza la benzina se aplica de la 1 aprilie

Premierul Victor Ponta a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca scutirea de impozit la profitul reinvestit este unul dintre obiectivele realizabile. Ponta a precizat si ca acciza de 7 eurocenti la carburant este introdusa in bugetul de stat si va fi aplicata de la 1 aprilie.

Victor Ponta a semnat decizia de eliberare din functie a lui Marian Tutilescu

Premierul Victor Ponta a semnat, vineri, decizia prin care il elibereaza din functie pe chestorul sef de Politie Marian Tutilescu, acesta luand decizia de a se pensiona, relateaza Mediafax. De asemenea,.

Ponta: Scutirea de impozit la profitul reinvestit e un obiectiv realizabil

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca scutirea de impozit la profitul reinvestit este unul dintre obiectivele realizabile si ca acciza de 7 eurocenti la carburant este introdusa in bugetul de stat si va fi aplicata de la 1 aprilie, potrivit surselor de presa.

VIDEO Victor Ponta despre Legea descentralizarii, declarata neconstitutionala: Nu stiu ce a decis Curtea, trebuie sa dea motivarea. Daca ne spun cum trebuie facuta, o facem inca o data bine / Despre desfiintarea DNA: Singurul lucru care mi s-ar parea rep

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale cu privire la decizia asupra Legii descentralizarii, declarata neconstitutionala, si daca ne spun ce anume si cum trebuie facuta, o facem inca o data bine, pe placul Curtii Constitutionale. Despre comunicatul difuzat de Consiliul Judetean Constanta, dupa retinerea presedintelui CJ Nicusor Constantinescu pentru fapte de coruptie, potrivit caruia DNA ar trebui desfiintat, Ponta a declarat ca singurul lucru care mi s-ar parea intr-adevar reprobabil ar fi sa faca cineva o cerere sa desfiintam Biserica. Premierul a mai anuntat ca stie cum arata raportul MCV, intrucat Comisia Europeana a transmis deja o prima forma catre Ministerul Justitiei, si a apreciat ca oricum va fi in realitate, fiecare va citi din el ce-i place. Dvs o sa cititi ca e foarte rau, eu o sa citesc ca e foarte bine, a spus Ponta.

Victor Ponta: Unii europarlamentari PSD nu mai doresc sa candideze pentru un nou mandat

Presedintele PSD, Victor Ponta, a avut, luni, dupa sedinta BPN al partidului, o intrevedere cu europarlamentarii social-democrati, el precizand, la sfarsitul acesteia, ca unii dintre actualii eurodeputati nu mai doresc sa candideze pentru un nou mandat, transmite Mediafax. Pe 31 ianuarie o sa anuntam lista. Unii o sa fie pe lista - n. r. ), altii nu, nu mai doresc. Pe 31 pot sa va spun sigur, a precizat Ponta.

Victor Ponta, la Buna seara, Romania - Emisiune completa (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost invitat, luni seara, la emisiunea Buna seara,Romania, moderata de Madalina Puscalau si difuzata de B1 TV. Seful Guvernului a discutat despre.

Victor Ponta: Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca persoanele ranite in accidentul de avion de langa Belis au fost gasite, urmand a se organiza transportul acestora la spital. Sapte persoane au fost ranite, lu.

Premierul Victor Ponta: Stiu cum arata raportul MCV si stim ce avem de facut in continuare

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in .

Premierul Victor Ponta: Pana la alegerile europarlamentare nu o sa intram in Schengen

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in cadrul.

Victor Ponta: Comentariile politice sunt permise, atata timp cat nu privesc cauze in curs si nu influenteaza justitia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Buna seara,Romania, difuzata de B1 TV, ca el nu se implica in justitie si ca declaratiile sale dupa arestarea fostului premier.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )