Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea IGSU

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea IGSU

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, la propunerea ministrului de Interne, Radu Stroe, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea IGSU

Decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta a fost semnata, miercuri seara, de premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Burlui a demisionat miercuri ca.

Ponta a semnat demisia lui Ion Burlui de la conducerea IGSU.

Premierul Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Ion Burlui de la conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), la propunerea ministrului de Interne, Radu Stroe, informeaza Mediafax. Ion Burlui a demisionat, miercuri, de la conducerea IGSU, ca urmare a situatiei privind interventia in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in urma caruia doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite. El a declarat ca a demisionat din demnitate, fara a face alt .

Surse: Seful IGSU, colonelul Ion Burlui, si-a dat demisia

Colonelul Ion Burlui, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si-a dat demisia, iar ministrul Radu Stroe a acceptat-o, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta a declarat pentru Agerpres ca.

Seful IGSU, colonelul Ion Burlui, si-a dat demisia

Colonelul Ion Burlui, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si-a dat demisia, iar ministrul Radu Stroe a acceptat-o,relateaza B1 TV. Acesta a declarat pentru Agerpres ca il doare sufletul.

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), Ion Burlui, a demisionat

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), Ion Burlui, si-a depus miercuri demisia, care a fost acceptata de ministrul de Interne, Radu Stroe, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Efectul accidentului aviatic: seful IGSU Ion Burlui a demisionat

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Ion Burlui, a demisionat, miercuri, ca urmare a situatiei privind interventia in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in urma caruia doua persoane au murit si alte cinci au fost.

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 11.00

Premierul Victor Ponta sustine miercuri o declaratie de presa, incepand cu ora 11. 00, la Palatul Victoria. Seful Executivului va prezenta rezultatele partiale ale anchetei in cazul accidentului aviatic de luni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.

VIDEO Victor Ponta despre Legea descentralizarii, declarata neconstitutionala: Nu stiu ce a decis Curtea, trebuie sa dea motivarea. Daca ne spun cum trebuie facuta, o facem inca o data bine / Despre desfiintarea DNA: Singurul lucru care mi s-ar parea rep

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale cu privire la decizia asupra Legii descentralizarii, declarata neconstitutionala, si daca ne spun ce anume si cum trebuie facuta, o facem inca o data bine, pe placul Curtii Constitutionale. Despre comunicatul difuzat de Consiliul Judetean Constanta, dupa retinerea presedintelui CJ Nicusor Constantinescu pentru fapte de coruptie, potrivit caruia DNA ar trebui desfiintat, Ponta a declarat ca singurul lucru care mi s-ar parea intr-adevar reprobabil ar fi sa faca cineva o cerere sa desfiintam Biserica. Premierul a mai anuntat ca stie cum arata raportul MCV, intrucat Comisia Europeana a transmis deja o prima forma catre Ministerul Justitiei, si a apreciat ca oricum va fi in realitate, fiecare va citi din el ce-i place. Dvs o sa cititi ca e foarte rau, eu o sa citesc ca e foarte bine, a spus Ponta.

Gyorgy Frunda: Victor Ponta poate critica justitia

Gyorgy Frunda, consilierul onorific al premierul Victor Ponta, a declarat, luni, ca nu este de acord cu decizia CCR, iar primul minsitru are dreptul de a critica justitia, relateaza HotNews. Astfel, Frunda respinge.

Victor Ponta: Am decis inlocuirea din functie a secretarului de stat MAI Catalin Chiper; am solicitat inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa si voi solicita in CSAT inlocuirea sefului STS/ Interventia de luni a fost un esec

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a decis inlocuirea din functie a secretarului de stat din Minsiterul de Interne Catalin Chiper si ca a solicitat Ministerului Transporturilor inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa, ca masuri in urma accidentului aviatic din Apuseni de luni. De asemenea, Ponta a anuntat ca va solicita in Consiliul Supram de Aparare a Tarii inlocuirea sefului STS. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale premierului .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )