Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta: Sper sa avem Codul Fiscal promulgat si cu acesta sa mergem la finalizarea legii salarizarii

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Sper sa avem Codul Fiscal promulgat si cu acesta sa mergem la finalizarea legii salarizarii

Premierul Victor Ponta conditioneaza finalizarea legii salarizarii de promulgarea Codului Fiscal. Sper sa avem Codul Fiscal promulgat si sa avem in felul asta predictibilitate pentru toamna. Cu Codul Fiscal promulgat si cu toate datele economice, putem sa mergem la finalizarea legii salarizarii in toamna, a declarat premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Sper sa avem azi sau maine un nou ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta s-a declarat foarte ingrijorat de greva de la Romatsa si si-a exprimat speranta ca in zilele urmatoare sa fie numit un nou ministru al Transporturilor, amintind ca decizia este la presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Sper ca presedintele sa nu faca vreo ambitie si sa se gandeasca la Romania si sa promulge Codul fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat noul Cod fiscal, apreciind ca Romania nu isi permite experimente economice, ca spera ca seful statului sa nu.

Victor Ponta: Sper ca presedintele sa nu faca vreo ambitie si sa se gandeasca la Romania si sa promulge Codul fiscal (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat noul Cod fiscal, apreciind ca Romania nu isi permite experimente economice, ca spera ca seful statului sa nu.

UPDATE Actul normativ privind renuntarea la stampile a fost aprobat/ Victor Ponta: Azi avem o ordonanta istorica. Desfiintam stampila

Premierul Victor Ponta considera ca actul normativ privind desfiintarea stampilei este o ordonanta istorica. Azi avem ordonanta simpla. Simpla, dar istorica. Domnule ministru Teodorovici, azi desfiintam stampila? Jurati ca asa este. ) Chiar este o ordonanta istorica. Nu stiu cum va arata Romania fara stampile, dar va arata cu siguranta mai bine cu cat mai multa comunicare informatizata, a declarat premierul Victor Ponta, la inceputul seditei de Guvern de miercuri. UPDATE Ordonanta a fost aprobata. Ordonanta adoptata mai prevede scutirea de la plata taxelor extrajudiciare de timbru a tuturor contribuabililor care solicita ANAF eliberarea unor certificate, adeverinte sau alte asemenea documente. Vezi in text ce prevede ordonanta.

In sfarsit, stampila a fost eliminata. Actul normativ privind renuntarea la stampile a fost aprobat/ Victor Ponta: Azi avem o ordonanta istorica. Desfiintam stampila

La doi ani dupa ce Comisia Europeana a propus eliminarea stampilei in tarile in care aceasta se mai folosea Romania si Bulgaria), premierul Victor Ponta considera ca actul normativ privind desfiintarea stampilei ca fiind o ordonanta istorica. Azi avem ordonanta simpla. Simpla, dar istorica. Domnule ministru Teodorovici, azi desfiintam stampila? Jurati ca asa este. ) Chiar este o ordonanta istorica. Nu stiu cum va arata Romania fara stampile, dar va arata cu siguranta mai bine cu cat mai multa comunicare informatizata, a declarat premierul Victor Ponta, la inceputul seditei de Guvern de miercuri. UPDATE Ordonanta a fost aprobata si va intra in vigoare odata cu publicarea ei in Monitorul Oficial. Ordonanta adoptata mai prevede scutirea de la plata taxelor extrajudiciare de timbru a tuturor contribuabililor care solicita ANAF eliberarea unor certificate, adeverinte sau alte asemenea documente. Vezi in text ce prevede ordonanta.

Victor Ponta: Azi avem o ordonanta istorica: desfiintam stampila

Premierul Victor Ponta considera ca actul normativ privind desfiintarea stampilei este o ordonanta istorica.

De ce crede Ponta ca romanii sunt intoxicati de Propaganda. Ce spune despre Codul Fiscal

Victor Ponta, premierul inculat al Romaniei, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook despre Codul Fiscal si de ce este necesar ca acesta sa fie promulgat de presedintele Iohannis in varianta propusa de Guvern si votata de Parlament.

Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Sper totusi ca presedintele sa se gandeasca la Romania

Victor Ponta, premierului inculpat al Romaniei, a declarat, miercuri, ca Romania are nevoie de noul Codul Fiscal pentru a reduce decalajele fata de celelalte state dezvoltate.

Victor Ponta: Codul 8234;Fiscal8236; a fost scris de specialisti si votat in unanimitate dupa dezbateri in Parlament

Premierul Victor Ponta a raspuns miercuri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la noul Cod Fiscal, spunand ca acesta a fost scris de specialisti si votat in unanimitate dupa dezbateri in.

Victor Ponta: Codul Fiscal nu a aparut peste noapte. Principalele prevederi au fost cunoscute de foarte mult timp (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit miercuri in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata pe B1 TV, despre noul Cod Fiscal. Codul Fiscal nu a aparut peste noapte. A fost discutat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )