Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei

Premierul Victor Ponta, aflat luni in vizita la santierul naval din Galati, a declarat ca 20 de milioane de romani vorbesc despre mine, nu cred ca trebuie sa-i inregistram pe toti. Numele meu e invocat de toata lumea. Cand vrei sa fii prim-ministru, presedinte, e logic ca toata lumea vrea sa vorbeasca despre tine. Ce, o sa numeasca DNA-ul sefi la partide? Cred ca trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, la summit-ul The Economist: Bucurestiul este alegerea potrivita pentru ca suntem intr-o regiune complicata, in vremuri complicate

Victor Ponta a vorbit luni la summit-ul organizat la Bucuresti de The Economist, axat pe probleme de politica si economie regionala. imi exprim recunostinta grupului The Economist pentru ca au ales.

Radu Tudor despre dosarul lui Hrebenciuc: Se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei PSD/ Este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA

Jurnalistii de la Antena 3 au preluat din zbor teza premierului Victor Ponta, care declara ca nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, si o propaga in emisiunile de dezbatere. In cadrul emisiunii La ordinea Zilei, moderata de Dana Grecu, jurnalistul Radu Tudor a afirmat ca se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei Partidului Social Democrat. Nu este nici meciul DNA cu PSD, este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA. Este visul lui Traian Basescu de a controla acest partid, a explicat Radu Tudor.

Ponta: Nu ne spune DNA pe cine sa alegem sef la partid? E culmea!

Dupa ce, in prima faza, s-a abtinut sa comenteze dosarul in care sunt implicati Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, premierul Victor Ponta a revenit si a trimis cateva sageti catre procurorii DNA.

Senatorul Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, a mers la DNA cu masina lui Sebastian Ghita

Senatorul PSD Ilie Sarbu s-a deplasat miercuri la DNA, unde a fost pus sub acuzare de procurori in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, cu o masina apartinand deputatului social-democrat Sebastian Ghita, scrie ziarista Sorina Matei, pe contul ei de Facebook.

Ponta: Numeste DNA sef la partide? E culmea!

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nici in perioada comunismului o persoana nu era arestata de catre procurori daca dorea sa fie sef la partid, iar sanctiuni trebuie aplicate acelora care incalca legea, dar ca, altfel, nu spune DNA cine sa fie ales presedinte al unui partid, conform Mediafax.

UPDATE Victor Ponta: In prezent, pe agenda presei exista doar doua entitati, eu si DNA, ceea ce cred ca e bine

Premierul Victor Ponta, care a participat luni la o sedinta a coalitiei de guvernare, a declarat ca pe agenda nu a figurat subiectul Viorel Hrebenciuc dar este bucuros ca pe agenda media exista doar doua subiecte: ce doreste el sa faca, in calitate de viitor presedinte, si DNA.

VIDEO UPDATE Victor Ponta: In prezent, pe agenda presei exista doar doua entitati, eu si DNA, ceea ce cred ca e bine

Premierul Victor Ponta, care a participat luni la o sedinta a coalitiei de guvernare, a declarat ca pe agenda nu a figurat subiectul Viorel Hrebenciuc dar este bucuros ca pe agenda media exista doar doua subiecte: ce doreste el sa faca, in calitate de viitor presedinte, si DNA.

Victor Ponta: Povestea cu sefii serviciilor care sa fie din opozitie mi s-a parut o gogoasa/ Basescu a facut cerere la Guvern pentru casa dupa terminarea mandatului

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu este nici pisic, nici agent acoperit si ca epitetele presedintelui Traian Basescu la adresa sa sunt inacceptabile. Intrebat in ce mod va numi sefii serviciilor secrete daca va ajunge presedinte, Ponta a afirmat ca povestea asta cu sa fie din opozitie sau de la putere mie mi s-a parut o gogoasa din start. In opozitie fata de cine? Fata de mine?. Premierul a mai declarat ca a primit in urma cu doua saptamani de la seful statului o cerere privind atribuirea unei case dupa terminarea mandatului.

Victor Ponta: Ca presedinte as face referendum privind forma de guvernamant. Monarhia a capatat atractivitate

Premierul Victor Ponta a afirmat ca, in calitate de presedinte, ar organiza in mandatul sau, poate chiar pana in 2016, un referendum privind forma de guvernamant care trebuie sa existe in Romania, aratand ca romanii opteaza pentru republica, dar monarhia a obtinut in timp o mare atractivitate.

Victor Ponta, intrebat cum va vota, ca deputat, cererea DNA privind arestarile: Eu ma ocup cu Guvernul

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, la Arad, intrebat fiind cum va vota, in calitate de deputat, cererea prin care DNA solicita avizul pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si a lui Ioan Adam in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, ca el se ocupa cu Guvernul, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )