Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta: Stabilitatea guvernarii si a USL, mai importanta decat declaratiile care fac rating la televizor. O sa am grija sa fie pace

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Stabilitatea guvernarii si a USL, mai importanta decat declaratiile care fac rating la televizor. O sa am grija sa fie pace

Premierul Victor Ponta a promis marti ca nu va mai face declaratii critice la adresa partenerilor de guvernare, sustinand ca stabilitatea USL este mai importanta decat declaratiile care fac rating la televizor. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Stabilitatea USL-ului este mai importanta decat unele declaratii care fac rating

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca toate acuzele pe care i le-a adus liderul PNL si colegul sau de alianta Crin Antonescu nu afecteaza cu nimic stabilitatea USL-ului. De la mine un veti auzi nicio.

Ponta: Romania este perceputa mai rau decat este ea in realitate

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, intr-un discurs sustinut in cadrul Forumului European pentru Diplomatie Publica, ca tara noastra are, in opinia publica europeana, o imagine mai rea decat este in realitate.

Ponta: Voi avea grija sa fie pace in USL, stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai ...

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta, relateaza Mediafax. De la mine nu vor mai auzi romanii-n. r. ) nicio declaratie de tensiune in USL. Din punctul meu de vedere, stabilitatea guvernarii si a USL pana in 2016 este mai importanta decat eventuale declaratii care sa faca rating . ) Eu nu sunt stapanul nimanui, de cand s-a .

Ponta: nu voi mai face nicio declaratie de tensiune in USL. Stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai.

Liderii PSD, in sedinta cu Victor Ponta la Guvern. Valeriu Zgonea: Trebuie sa ai sustinerea acelor sute de mii de furnici PSD care isi doresc cu ardoare sa aiba un candidat al lor la presedintie. Declaratiile lui Antonescu nu fac decat sa irite baza part

Liderii grupurilor parlamentare ale PSD au fost chemati marti, de catre Victor Ponta la Guvern, potrivit surselor Hotnews. ro. La sedinta de la Palatul Victoria participa si Valeriu Zgonea, Ilie Sarbu si Liviu Dragnea. Intalnirea are loc in contextul in care liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu s-au atacat dur luni seara. Victor Ponta i-a transmis lui Antonescu canu e deloc sigur ca liderii PSD il vor sustine in alegerile prezidentiale. La randul sau, liderul PNL l-a contrat dur pe Ponta pe marginea candidatului USL la presedintie, afirmand ca PSD nu are guvernul de acasa si il da si liberalilor din cand in cand, precizand ca refuza postura de papusa pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac. Valeriu Zgonea a sustinut insa, la terminarea sedintei, care a durat 45 de minute, ca nu exista nicio problema in interiorul USL. Ora 12:10: Sedinta liderilor PSD s-a incheiat.

Liderii PSD in sedinta cu Victor Ponta la Guvern. Valeriu Zgonea: Trebuie sa ai sustinerea acelor sute de mii de furnici PSD care isi doresc cu ardoare sa aiba un candidat al lor la presedintie. Declaratiile lui Antonescu nu fac decat sa irite baza parti

Liderii grupurilor parlamentare ale PSD au fost chemati marti, de catre Victor Ponta la Guvern, potrivit surselor Hotnews. ro. La sedinta de la Palatul Victoria participa si Valeriu Zgonea, Ilie Sarbu si Liviu Dragnea. Intalnirea are loc in contextul in care liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu s-au atacat dur luni seara. Victor Ponta i-a transmis lui Antonescu canu e deloc sigur ca liderii PSD il vor sustine in alegerile prezidentiale. La randul sau, liderul PNL l-a contrat dur pe Ponta pe marginea candidatului USL la presedintie, afirmand ca PSD nu are guvernul de acasa si il da si liberalilor din cand in cand, precizand ca refuza postura de papusa pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac.

Victor Ponta: USL nu se rupe

Victor Ponta a declarat marti ca USL nu se rupe si ca, saptamana viitoare, va avea o intalnire cu liderii PSD din teritoriu. Premierul a mai spus ca nu a apucat in ultimele ore sa discute cu Crin Antonescu.

Victor Ponta: Am decis ca il sustinem pe Crin Antonescu la prezidentiale

Victor Ponta a declarat marti ca USL nu se va rupe si ca s-a decis foarte clar sustinerea liberalului Crin Antonescu la prezidentialele din 2014. Premierul a mai spus ca nu a apucat in ultimele ore sa discute cu Crin Antonescu.

VIDEO Victor Ponta despre Crin Antonescu: Nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. Eu cred ca USL-ul trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016

Victor Ponta a comentat, marti, declaratiile lui Crin Antonescu privind eventuala sa candidatura la prezidentiale, dupa ce liderul PNL a afirmat ca nu vrea sa fie papusa PSD pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac. Nici nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. E un lucru pe care il intrebati pe domnia sa. Eu cred ca USL trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016 , sustine Victor Ponta.

Victor Ponta, in urma sedintei PSD: Nu am discutat niciodata despre ruperea USL (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la B1 TV, in urma sedintei PSD de la Guvern, ca niciodata nu s-a pus problema ruperii UniuniiSocial Liberale. Reuniunea a vut loc pentru ca la ora 17: 00 ma.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )