Libnet.ro
UNICEF

15:01

Victor Ponta: Stiu ca e o doamna care se ocupa cu ridicatul. Nu mi-as dori sa fiu mai bun ca doamna Udrea la ridicat

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Stiu ca e o doamna care se ocupa cu ridicatul. Nu mi-as dori sa fiu mai bun ca doamna Udrea la ridicat

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intr-un miting electoral la Bacau, ca in Romania exista o doamna care se ocupa cu ridicatul, dar nu si-ar dori sa fie mai bun ca Elena Udrea la acest capitol. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, in vizita la Patriarhul Daniel impreuna cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu / Intrebat de ce l-a vizitat pe Patriarh, Ponta a raspuns: Pentru binecuvantare... Bineinteles ca am discutat des

Premierul Victor Ponta, impreuna cu o delegatie formata din vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, au fost astazi in jurul orei 15. 00 intr-o vizita la Patriarhul Daniel, fiind insotiti de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Intrebat de Hotnews. ro de ce a mers in vizita la Patriarh cu ministri si guvernatorul Isarescu, premierul Ponta a raspuns scurt: Pentru binecuvantare. Vizita are loc la cateva zile dupa debutul oficial al campaniei electorale la europarlamentare. Nu am discutat despre bani. Bineinteles ca am discutat despre Catedrala, pentru ca este un proiect cuprins in programul nostru 'Romania 100, a declarat Ponta. Premierul Victor Ponta si-a intensificat programul de vizite la biserici si manastiri din tara, ultima vizitata fiind manastirea Nucet, unde a facut si o baie de multime, fiind insotit de candidatii PSD la Parlamentul European. UPDATE Parintele Constantin Stoica: Premierul a fost primit de Patriarhul Daniel intr-o vizita particulara de binecuvantare.

UNPR strange semnaturi pentru Victor Ponta pe care il vrea presedinte la Cotroceni

UNPR-istii se pun pe adunat semnaturi pentru Victor Ponta pe care il vor presedinte la Cotroceni. Anuntul a fost facut chiar in ziua in care Corpul de Control al premierului a transmis ca va sesiza Parchetul cu.

Victor Ponta: Cred in refacerea USL dupa 25 mai, dar nu voi mai putea fi prieten cu Antonescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine in continuare ca exista sanse ca USL sa se refaca dupa 25 mai, in conditiile in care PNL nu va atinge pragul de 20%, pe care si l-a fixat pentru.

Victor Ponta: Greu de scazut in acest an TVA la alte produse, daca reducem CAS. Poate doar din 2015

Premierul Victor Ponta, este convins ca dupa alegerile europarlamentare din 25 mai Uniunea Social Liberala USL) se va reface. El a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV, ca PSD nu va anunta candidatul la alegerile prezidentiale pana nu vor fi cunoscute rezultatele alegerilor pentru Parlamentul European. Premierul a mai sustinut ca reducerea contributiei de asigurari sociale CAS) la angajator se afla in topul listei subiectelor care vor fi abordate in cadrul intalnirii de la inceputul lunii iunie cu delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale.

Victor Ponta s-a intalnit cu Patriarhul Daniel. Ponta: Pentru binecuvantare

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul dupa-amiezii cu Patriarhul Daniel. Acesta a fostinsotit de vicepremierii Cabinetului sau, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, precum si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Victor Ponta s-a intalnit cu Patriarhul Daniel. Motivul oficial: Binecuvantarea pentru Sfintele Pasti

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul dupa-amiezii cu Patriarhul Daniel. Acesta a fostinsotit de vicepremierii Cabinetului sau, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, precum si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane sustine ipoteza binecuvantarii.

Victor Ponta, despre liberalizarea vizelor pentru Moldova: Sunt bucuros ca demersurile noastre au dat roade

Premierul Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitari guvernului de la Chisinau si cetatenilor moldoveni pentru liberalizarea vizelor de calatorie in spatiul european, incepand cu 28 aprilie. In mesaj insotit de o fotografie in care apare alaturi de Jose Manuel Barroso si de premierul moldovean Iurie Leanca el aminteste ca decizia a fost anuntata in timpul vizitei sale la Bruxelles.

Victor Ponta pe Facebook: Sunt 2 ani de la caderea Guvernului Ungureanu. / Replica lui Mihai Razvan Ungureanu: Guvernati doar pentru a va salva baronii

Premierul Victor Ponta aminteste, pe pagina de Facebook, ca se implinesc, duminica, doi ani de la adoptarea motiunii de cenzura prin care Cabinetul Ungureanu a fost demis, iar liderul Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ugureanu ii raspunde: Guvernati doar pentru a va salva baronii.

Crin Antonescu, mesaj pentru Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu. Daca eu ajung presedinte, nu fac pact de coabitare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din guvern, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu, mesaj catre Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )