Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, vor sustine o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Victor Ponta: Suntem dispusi sa discutam cu Blaga, Predoiu. Nu putem inchide ochii la propunerile serioase

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, vor sustine o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului.

Victor Ponta sustine o conferinta de presa la sediul USL, de la ora 18.00

Liderii USL Victor Ponta si Daniel Chitoiu sustin luni, de la ora 18. 00, o declaratie de presa la sediul central al USL, in contextul in care impotriva lui Ovidiu Silaghi, propus de liberali pentru postul de ministru al Transporturilor, s-a cerut inceperea urmaririi penale.

Victor Ponta: Ma simt intr-un fel vinovat fata de toti oamenii pe care ii propun, cand ii propun li se descopera ceva

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, au sustinut o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului.

Ponta: Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru la Transporturi

Liderii USL Victor Ponta a spus, intr-o declaratie de presa la sediul central al USL, ca Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru. Urmeaza ca pana luni, 26 august, PNL sa faca o alta propunere pe care sa o inainteze presedintelui, in contextul in care impotriva lui Ovidiu Silaghi, propus de liberali pentru postul de ministru al Transporturilor, s-a cerut inceperea urmaririi penale.

Miscarea Populara: Victor Ponta, un brutar care vinde un milion de gogosi

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, motivand ca premierul este doar un brutar care vinde un milion de gogosi, in locul celor un milion de locuri de munca promise.

Victor Ponta: Declaratiile presedintelui sunt absolut aberante

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa Ungariei sunt absolut aberante si iresponsabile si ca afirmatiile sale nu ar fi trebuit facute in calitate de sef de stat, ci de lider al unui Jobbik romanesc, potrivit Hotnews.

Victor Ponta: Declaratiile presedintelui sunt absolut aberante

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa Ungariei sunt absolut aberante si iresponsabile si ca afirmatiile sale nu ar fi trebuit facute in calitate de sef de stat, ci de lider al unui Jobbik romanesc, potrivit Hotnews.

Ponta face declaratii la ora 18. Procurorii cer inceperea urmaririi penale impotriva lui Silaghi

Premierul Victor Ponta si ministrul de Finante Daniel Chitoiu vor sustine, la ora 18, la sediul USL, o conferinta de presa, al carui subiect principal pare ca va fi Ovidiu Silaghi. Cu patru zile inainte de.

Victor Ponta: Pana la sfarsitul acestui an nu se majoreaza nicio taxa

Taxele si impozitele nu vor fi majorate pana la finalul acestui an, sustine Victor Ponta. Premierul a declarat, la Antena 3, ca Romania a inregistrat o crestere economica de 1,7%, comparativ cu aceeasi.

Victor Ponta: Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura la Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca deputatul PNL OvidiuSilaghi si-a retras candidatura pentru functia de sef al MinsiteruluiTransporturilor. Decizia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )