Libnet.ro
UNICEF

15:45

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea ii ducea cadou sticle de vin prietenului Florin de la SRI: Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea ii ducea cadou sticle de vin prietenului Florin de la SRI: Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Victor Ponta scrie duminica seara, pe pagina sa de Facebook, dupa ce Liviu Dragnea a vorbit despre o 'coordonare' a atacurilor impotriva sa si l-a nominalizat printre adversari si pe fostul premier PSD, ca 'Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman? . ) Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin Opus One pe care le ducea prietenul Liviu pentru prietenul lui Florin!' Dragnea vorbise anterior despre o 'coordonare' a atacurilor impotriva sa, adaugand ca 'Unii spun ca ar fi de la SRI, altii ca ar fi de la Soros'. continuă pe Hotnews

Cat costa vinul despre care Ponta sustine ca Dragnea i-l ducea cadou lui Coldea

Razboiul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea a ajuns la faza viticola. intr-o postare pe o retea de socializare, Victor Ponta sugereaza o prietenie pe vinuri intre Dragnea si fostul sef-adjunct al.

Razboi total in PSD. Victor Ponta, dezvaluiri-soc despre Liviu Dragnea

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita coordonare intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

Victor Ponta, noi ironii la adresa lui Liviu Dragnea. Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita ”coordonare” intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

Europarlamentarul Catalin Ivan, despre excluderea lui Victor Ponta din PSD: Daca este un partid democratic, atunci n-are cum sa fie dat afara

Europarlamentarul Catalin Ivan a comentat situatia tensionata din PSD dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea si a pledat pentru unitate intre fosti lideri ai partidului. Din punctul meu de vedere,.

Liviu Dragnea, catre Victor Ponta: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratia lui Victor Ponta potrivit careia ii ducea 'prietenului sau' Florin Coldea sticlede vin 'Opus One', spunand ca el nu este 'nici nas, nici fin' pentrufostul director adjunct al SRI, scrie news. ro.

Liviu Dragnea, replica pentru Victor Ponta: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratia lui Victor Ponta potrivit careia ii ducea „prietenului sau” Florin Coldea sticle de vin „Opus One”, spunand ca el nu.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor lui Liviu Dragnea: Nu comentez minciunile 'Carmaciului' din Teleroman. Ma duc sa imi primesc 'plata' de la SRI ca sigur au mai ramas din sticlele de vin 'Opus One' pe care le ducea Liviu pentru prietenul lui, Florin

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, raspunde, pe pagina sa de Facebook, acuzatiilor presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit caruia, deputatul PSD de Gorj ar face parte din categoria oamenilor politici, coordonati de SRI s platiti de George Soros, care incearca sa slabeasca puterea sefului Camerei Deputatilor.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Victor Ponta a afirmat ca seful PSD i-ar fi dus sticle de vin fostului prim-adjunct al directorului SRI: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu este nici nas, nici fin cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Precizarea vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a sustinut, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca liderul social-democrat i-ar fi dus sticle de vin acestuia.

Mircea Geoana sare in apararea lui Liviu Dragnea, in razboiul cu Victor Ponta: Pana acum a fost suficient de intelept si de echilibrat sa nu intre intr-o capcana

Contestat de doi dintre fostii presedinti ai PSD, Adrian Nastase si Victor Ponta, Liviu Dragnea este aparat de al treilea, respectiv Mircea Geoana.Adrian Nastase ii reproseaza lui Dragnea ca PSD l-a.

Victor Ponta, exclus din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea la aceasta cerere a unor pesedisti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca nu regreta ca i-a 'rupt demisia' lui Victor Ponta, mentionand ca unii membri ai partidului doresc excluderea acestuia din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )