Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta sustine ca, la un moment dat, a vorbit cu presedintele Iohannis despre dosarul sau

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta sustine ca, la un moment dat, a vorbit cu presedintele Iohannis despre dosarul sau

Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, discutia avand loc dupa efectuarea expertizei, iar presedintele nu a comentat situatia. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Am vorbit cu Iohannis despre dosarul meu

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca presedintele Klaus Iohannis greseste vorbind despre dosarul sau dosarul Turceni-Rovinari - n. red. ), adugand ca a discutat cu presedintele despre acest aspect. Cu cat.

Victor Ponta, noi declaratii despre dosarul sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, iar presedintele nu a comentat situatia.

Victor Ponta, atac subtil la Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a raspuns cu o ironie atunci cand a fost intrebat ce parere are pana acum de vizita pe care presedintele Klaus Iohannis o efectueaza in SUA, scrie ziare. com. Ma bucur ca presedintele Romaniei s-a.

Mesaj important al premierului Victor Ponta. Sunt pentru colaborare intre Guvern si presedinte

Premierul Victor Ponta afirma luni ca sustine colaborarea dintre Guvern si presedinte si va face acest lucru pana la finalul mandatului, conditia fiind sa vrea si presedintele. Un sondaj al unui.

Dan Mihalache: Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba

In nota obisnuita, Victor Ponta a facut declaratii crezand ca este foarte inteligent daca se ascunde sub formule vagi. Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba, a declarat joi, la New York, seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, in replica la acuzatiile preierului. Ponta a declarat joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu Iohannis a facut presiuni pentru trimiterea mea in judecata. Premierul l-a atacat pe Klaus Iohannis in timpul vizitei acestuia in Statele Unite, de unde va reveni pe 30 septembrie.

Victor Ponta: Am preluat o tara plina de datorii, privita cu neincredere pe pietele financiare internationale. Astazi, am terminat de platit datoria la FMI, iar datoria externa totala a scazut cu 8,4 miliarde euro fata de aprilie 2012

Premierul Victor Ponta arata, intr-un mesaj postat luni pe Facebook, ca, in acest moment, Romania se imprumuta la randamente minime istorice, a achitat datoria la FMI si datoria externa a scazut cu peste opt.

Victor Ponta a anuntat ca il va vota pe Liviu Dragnea la Congres: E foarte bine ca Liviu candideaza, cu siguranta va fi ales si va avea tot sprijinul meu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca il va vota pe Liviu Dragnea care candideaza la sefia PSD. intrebat daca ii va acorda votul la Congres actualului lider interimar al social-democratilor, Ponta a raspuns:.

Victor Ponta: Cifrele reale arata ca suntem pregatiti pentru relaxarea fiscala din Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a notat vineri seara, pe Facebook, ca Romania este pregatita pentru relaxarea fiscala din noul Cod fiscal. Ponta a prezentat si date ale ministerului Finantelor care vin in sprijinul.

Tanase, dezvaluiri despre increngaturile politice din TVR, despre Victor Ponta si despre cum i-a propus Crin Antonescu sa preia conducerea postului public

La final de mandat, Stelian Tanase a publicat pe blogul sau amintirile din prima saptamana in functia de presedinte-director general al TVR. Demis miercuri de Parlament prin respingerea raportului de activitate al postului public, Tanase povesteste cum i-a fost propusa preluarea conducerii Televiziunii Romane, despre pilele de la postul public, dar si una dintre intalnirile cu Victor Ponta.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub 200

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi. Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )