Libnet.ro
UNICEF

06:45

Victor Ponta sustine ca referendumul pe tema redefinirii familiei este o forma de populism ieftin

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta sustine ca referendumul pe tema redefinirii familiei este o forma de populism ieftin

Victor Ponta a declarat, la RFI, ca referendumul de modificare a Constitutiei pe tema redefinirii familiei ca fiind formata dintre un barbat si o femeie, pe care social-democratii vor sa il organizeze in aceasta toamna, este o forma de populism ieftin. continuă pe România Liberă

Ponta: Referendumul pe tema redefinirii familiei este o forma de populism ieftin. Ce spune fostul premier despre problemele pe care le are Romania

Fostul premier Victor Ponta afirma ca referendumul de modificare a Constitutiei pe tema redefinirii familiei ca fiind formata dintre un barbat si o femeie, pe care social-democratii vor sa il organizeze.

Referendumul pe tema redefinirii familiei este o forma de populism ieftin

Fostul premier Victor Ponta afirma ca referendumul de modificare a Constitutiei pe tema redefinirii familiei ca fiind formata dintre un barbat si o femeie, pe care social-democratii vor sa il organizeze in aceasta toamna, este o forma de populism ieftin si nu rezolva niciuna dintre problemele pe care le are tara noastra, potrivit unor surse din presa.

Victor Ponta, despre intoarcerea in PSD: Cat e Liviu Dragnea seful PSD nu ma veti vedea inapoi

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Pro Romania nu va negocia cu PNL pentru a vota motiuni de cenzura, precizand ca nu va reveni in PSD cat timp Liviu Dragnea va fi liderul.

Victor Ponta si-a lansat noul partid: Nu vreau sa rup PSD. Am primit foarte multe oferte de la Dragnea. Pot sa-mi dau doctoratul in cei cu mustata care mint

Fostul premier Victor Ponta a lansat azi, alaturi de Daniel Constantin si de Sorin Cimpeanu, partidul Pro Romania. Partidul fusese lansat de Daniel Constantin inca din primavara, insa doar la stadiul de proiect politic. Ponta sustine ca nu vrea sa rupa PSD, nu vrea sa intre la guvernare, insa l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, despre care spune ca a confiscat PSD in interes personal.

Victor Ponta, acuzatii grave: Liviu Dragnea i-a spus lui Sebastian Ghita ca il ajuta in campania electorala in schimbul sustinerii sale pe Romania TV (VIDEO)

Victor Ponta da vina pe Liviu Dragnea pentru asocierea cu partidul lui Sebastian Ghita . Fostul premier sustine ca implicarea in campania Partidului Romania Unita de la parlamentare a fost.

Ponta sustine ca implicarea sa in PRU a fost un blat: Dragnea i-a spus lui Ghita ca ma lasa sa-l ajut sa intre in Parlament si Ghita i-a spus ca il ajuta cu RTV

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit cum a ajuns sa fie imaginea PRU in campania pentru alegerile parlamentare, in conditiile in care el candida pe listele PSD. Ponta spune ca la mijloc a fost o intelegere intre Liviu Dragnea si Sebastian Ghita,m din care, pana la urma, a castigat doar Liviu Dragnea.

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan, despre noul partid al lui Victor Ponta: E pacat...

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca nu va pleca din partid catre noua constructie politica a lui Victor Ponta si ca ramane sa se bata in interiorul PSD. Catalin Ivan a declarat.

Victor Ponta anunta lansarea unui nou proiect politic, alaturi de Sorin Campeanu si de Daniel Constantin

ACTUALIZARE 11:57 Dragnea, despre anuntul lui Ponta: Nu vreau sa-i tulbur lansarea noului proiect politic Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit sa comenteze deocamdata lansarea de catre Victor Ponta a unui nou proiect politic, spunand ca nu vrea sa-i tulbure aceasta initiativa si nu crede ca vor exista parlamentari social-democrati care sa-l urmeze pe fostul premier. ----------- Fostul premier Victor Ponta anunta astazi un nou proiect politic alaturi de Sorin Campeanu si de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro Romania, la al carui sediu este programata de altfel si conferinta de presa.

Victor Ponta isi lanseaza, duminica, noul proiect politic, din care Sorin Grindeanu nu va face parte: Este momentul sa oprim criticatul de pe margine si sa intram pe teren. Reactia lui Dragnea

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, a anuntat, sambata, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca duminica isi va lansa proiectul politic Pro Romania.

Victor Ponta anunta un nou proiect politic: Nu puteti sa va faceti ca nu existam

Fostul lider PSD Victor Ponta anunta un nou proiect politic alaturi de Sorin Campeanu si de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro Romania, la al carui sediu este programata duminica o conferinta de presa. Ponta afirma ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta mlastina care ne conduce acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )