Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Tariceanu este pe lista celor de care domnul Iohannis a vrut sa scape cat mai repede

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Tariceanu este pe lista celor de care domnul Iohannis a vrut sa scape cat mai repede

Victor Ponta lanseaza un nou atac la presedintele Klaus Iohannis. Ponta scrie, pe Facebook, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este pe lista oamenilor de care Iohannis a vrut sa scape. continuă pe Antena3

Ponta, dupa ce seful Senatului a fost pus sub urmarire penala: Tariceanu, pe lista celor de care Iohannis a vrut sa scape ca sa nu mai conteze propria sa incompetenta. Pe cine mai are pe lista ca sa stim cine se pregateste de audieri?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost pus sub urmarire penala de DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului. intr-o.

Ponta: Lista celor de care Iohannis a vrut sa scape din politica: Ponta, Dragnea, Oprea, Antonescu si acum Tariceanu. Asteptam sa iasa sa ceara demisia

Fostul premier Victor Ponta interpreteaza punerea sub urmarire a presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu ca o incercare a presedintelui Klaus Iohannis de a scapa din politica de toti cei care il deranjeaza.

Tariceanu, pus sub urmarire penala: Victor Ponta si Daniel Barbu vad noi conspiratii: Pur si simplu aceasta incriminare era programata

In timp ce liberalii i-au cerut demisia lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului, fostul premier Victor Ponta si candidatul ALDE la Primaria Capitalei, Daniel Barbu, spun ca Tariceanu este o victima.

Tariceanu: Am lucrat foarte bine cu Victor Ponta. Daca va reveni in politica, eu salut acest lucru

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat sambata, la Buzau, in cadrul unei conferinte de presa ca a lucrat foarte bine cu Victor Ponta si daca acesta va dori sa revena.

Elena Udrea, despre modificarile Codului Penal: Desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect, eu le dau dreptate amandurora

Deputatul Elena Udrea critic intr-o postare pe facebook faptul ca Guvernul Ciolos a corectat articolele din Codul Penal si de Procedura Penala, declarate neconstitutionale sau care trebuiau puse in acord cu directive europene, printr-o Ordonanta de Urgenta. Reactii similar au mai avut Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Certitudinea lui Victor Ponta in legatura cu accidentul in care a murit Dan Condrea

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca are o singura certitudine in legatura cu accidentul patronului Hexi Pharma si anume ca Dan Condrea nu va mai putea da declaratii la Parchet sa spuna.

Victor Ponta critica OUG prin care s-au modificat unele articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala: Doresc sa va amintesc insa ce NU A FOST MODIFICAT prin acea Ordonanta - desi ar fi trebuit sa fie!!!

Fostul premier Victor Ponta critica Guvernul, intr-o postare pe Facebook, pentru Ordonanta de Urgenta prin care s-au modificat unele articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Am.

Victor Ponta anunta ca va mobiliza parlamentarii social-democrati sa respinga Ordonanta de Urgenta prin care au fost modificate Codul penal si Codul de procedura penala

Anunt fara precedent din partea lui Victor Ponta. Fostul premier sustine ca va mobiliza parlamentarii social-democrati sa respinga Ordonanta de Urgenta prin care au fost modificate Codul penal si Codul de.

Victor Ponta, intrebare-cheie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

Victor Ponta, reactie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Cine are puterea sa faca asa ceva?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )