Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, in turneul asiatic: Uzbekistan poate fi o zona in care companiile romanesti se pot extinde

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, in turneul asiatic: Uzbekistan poate fi o zona in care companiile romanesti se pot extinde

Uzbekistanul reprezinta o zona in care companiile din Romania se pot extinde, a apreciat, vineri, premierul Victor Ponta, aflat intr-un turneu asiatic. Declaratia a fost facuta intr-o interventie. continuă pe Antena3

Victor Ponta: FMI ia in discutie incheierea cu bine a acordului cu Romania

Board-ul FMI va discuta, miercuri, scrisoarea de intentie trimisa de autoritatile romane, a declarat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta sustine ca Romania indeplineste toate conditiile si astfel, FMI va decide incheierea cu bine a Acordului dintre Romania si FMI. Inchidem cu bine acordul cu FMI. Pe aceasta zona ne-am facut datoria, a precizat Ponta.

Victor Ponta: Grila de salarizare a bugetarilor va fi schimbata.

Victor Ponta a anuntat ca se va schimba grila de salarizare la bugetari. Astfel se vor introduce plafoane pentru minim si maxim, anunta Realitatea TV. Nu putem plati un medic rezident cu o mie de lei si un chestor sau un director care nu face nimic cu 150 de milioane - spune premierul Ponta, intr-o declaratie facuta pentru un post central de televiziune. Din punctul meu de vedere trebuie sa facem o lege a salarizarii mult mai flexibila. Trebuie sa fie un salariu minim sub care nu se poate .

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula 1 la 1

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula unu la unu

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie.

Victor Ponta vrea schimbarea legii salarizarii bugetarilor: Trebuie sa fie un salariu minim pe economie si unul maxim

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca Guvernul va realiza, din toamna, o reforma a adiministratiei publice, cum n-a mai facut-o nimeni in 23 de ani, mentionand totodata ca este nevoie de o noua lege a salarizarii functionarilor publici, care sa stabileasca un salariu minim pe economie si un salariu maxim.

Victor Ponta: Declaratia lui Basescu privind proiectul TAP, extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta spune ca nu doreste sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, care afirma ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP, considerand ca declaratia presedintelui este extrem de nediplomatica la adresa sefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, transmite Mediafax.

Victor Ponta, despre decizia Curtii Constitutionale la legea referendumului: Un an trece repede in politica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca prefera sa priveasca partea buna a deciziei Curtii Constitutionale, potrivit careia legea prin care a fost scazut pragul de prezenta la referendum se aplica la un an de la data intrarii in vigoare, adaugand ca un an trece repede in politica, transmite Agerpres.

Victor Ponta: Vom avea un salariu minim pe economie si un salariu maxim

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca actualul guvern va realiza o reforma a administratiei publice pe care nu a facut-o nimeni in 23 de ani, astfel ca se va stabili un plafon minim si unul maxim al salariului functionarilor publici.

Victor Ponta, despre reforma din administratia publica: Se va stabili un plafon minimum si unul maximum al salariului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Antena 3, ca actualul guvern va realiza o reforma a administratiei publice pe care nu a mai facut-o nimeni in 23 de ani, in sensul ca se va stabili un plafon minimum si unul maximum al salariului functionarilor publici.

Mana dreapta a deputatului PSD Sebastian Ghita face parte din delegatia premierului Victor Ponta in Asia

Singurul om de afaceri care face parte din delegatia premierului Victor Ponta in Asia este mana dreapta a deputatului PSD Sebastian Ghita. Alex Iacobescu este cunoscut ca fiind omul de incredere al lui Ghita,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )