Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Uraganul Liviu produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Uraganul Liviu produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019

Victor Ponta nu rateaza nicio ocazie de a-l ataca pe fostul coleg de partid Liviu Dragnea si de a critica deciziile luate de Guvernul Tudose. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Uraganul Liviu chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare

Fostul premier Victor Ponta vorbeste, intr-un mesaj postat pe Facbook, despre Uraganul Liviu, care chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare.

Victor Ponta: Uraganul Liviu chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare

Victor Ponta, fost premier si fost presedinte al PSD, scrie luni, pe contul sau de Facebook, despre Uraganul Liviu, care chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare.

Uraganul Liviu chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare

Fostul premier Victor Ponta a declarat despre Uraganul Liviu, care chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare.

Victor Ponta, declaratie fara precedent: Tara noastra a intrat in razboi!

Fostul premier Victor Ponta anunta ca Romania, alaturi de Germania, Franta si Italia a intrat intr-un razboi. Romania e pacalita de marii lideri mondiali, transmite Ponta, pentru ca tara.

Victor Ponta, dupa ce ministrul Energiei n-a stiut cat costa benzina: Romani, exista o solutie inteligenta si simpla la toate aceste probleme:va faceti ministru!

Fostul premier Victor Ponta crede ca ministrul Energiei, Toma Petcu, ar trebui demis dupa ce a spus ca nu cunoaste pretul benzinei pentru ca nu are masina, deci nu alimenteaza. Ponta le transmite un mesaj ironic romanilro care se plang de cresterea pretului la carburanti: sa se faca ministri ai Energiei.

Victor Ponta, atac dur la un ministru din Guvernul Tudose: Sa isi dea demisia!

Victor Ponta l-a atacat dur pe ministrul Energiei, Toma Petcu, care a explicat ca nu stie despre crestererile de preturi la pompa, pentru ca el nu este sofer si nu alimenteaza. Ati inteles cei 6.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )