Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta: Varianta regionalizarii cu 8 regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Varianta regionalizarii cu 8 regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele 8 actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, potrivit Mediafax. Ponta a explicat, intr-o conferinta de presa, ca varianta de regionalizare cu cele 8 regiuni de dezvoltare actuale nu este cea mai buna, dar este cea mai posibila. continuă pe Hotnews

Ponta: Varianta regionalizarii cu opt regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, informeaza Mediafax. Ponta a spus, intr-o conferinta de presa, ca varianta de regionalizare cu cele opt regiuni de dezvoltare actuale nu este cea mai buna, dar este cea mai posibila. In cazul in care deschidem cutia renegocierilor nu cred ca o mai terminam niciodata.

Ponta: Varianta cu opt regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, transmite Mediafax.

EXCLUSIV Victor Ponta l-a luat pe Sebastian Ghita in avionul particular cu care a zburat la Bruxelles. Ponta: Costurile zborului nu au fost suportate din bani publici, ci din banii PSD / Ghita a fost aici, delegatia a fost politica

Premierul Victor Ponta a plecat, joi in jurul pranzului, spre Bruxelles, cu un avion particular al companiei Eurojet, in delegatia premierului numarandu-se, intre altii, Sebastian Ghita, patronul postului de televiziune Romania TV. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de surse din aeroportul Baneasa si de surse de la Bruxeles. Potrivit acestora, ora de zbor cu un astfel de avion este in jur de 5000 de euro. Contactat de HotNews. ro si intrebat daca e adevarat ca a plecat la Bruxelles in acelasi avion cu premierul Ponta, Sebastian Ghita a spus: sunati-ma peste un sfert de ora. Contactat din nou, el s-a limitat sa spuna ca domnul Ponta e la Bruxelles pentru reuniunea liderilor socialisti europeni si a cerut iar sa fie sunat mai tarziu, dupa care nu a mai raspuns la telefon. 20: Intrebat daca a venit la Bruxelles pentru o calatorie de placere sau in interes politic, Sebastian Ghita a raspuns via SMS: PoliticUPDATE 19. 00: Victor Ponta a confirmat intr-o declaratie de presa la Bruxelles ca Sebastian Ghita a facut parte din delegatia de la Bruxelles. Da, e si el. Eu sunt aici intr-o deplasare politica, care nu se efectueaza din bani publici si toti cei care ma insotesc isi platesc Costurile zborului nu au fost suportate din bani publici, ci din banii PSD. Intrebat care a fost statutul lui Ghita la Bruxelles, Ponta a raspuns ironic: De turist, din moment ce nu e pe bani publici, nu credeti ca fiecare poate sa mearga unde vrea?.

Victor Ponta vrea sa faca PACE cu Traian Basescu. Cred ca presedintele va ramane in functie

Victor Ponta, prezentat de jurnalistii de la Wall Street Journal drept unul dintre cei mai tineri lideri europeni a recunoscut ca a facut si greseli. Seful executivului a promis ca va indrepta situatia dupa.

Victor Ponta, in Huffington Post: Politica de austeritate nu este singurul raspuns in fata crizei

Masurile de austeritate impuse de UE au reusit sa mentina Europa unita, isna nu mai sunt un unic raspuns in fata crizie pe care o traverseaza acum Uniunea, arata premierul Victor Ponta intr-un articol.

Victor Ponta, in Huffington Post: Politica de austeritate nu este singurul raspuns in fata crizei

Masurile de austeritate impuse de UE au reusit sa mentina Europa unita, isna nu mai sunt un unic raspuns in fata crizie pe care o traverseaza acum Uniunea, arata premierul Victor Ponta intr-un articol.

Victor Ponta, in Huffington Post: Raspunsul la criza nu rezida doar intr-o politica de austeritate

Am ajuns intr-un moment definitoriu al raspunsului Europei la criza economica. Amenintarea imediata a dezintegrarii Zonei Euro a trecut, dar perspectiva alunecarii in recesiune este un pericol foarte real pentru o mare parte a continentului. Progresele facute prin uniunea bancara si alte reforme institutionale sunt doar o parte din raspuns. Fara o abordare mai activa a stimularii activitatilor economice noi, stagnarea ar putea provoca o reinnoire a crizei, reprezentand o amenintare grava la adresa stabilitatii si unitatii Europei, scrie premierul Victor Ponta intr-o postare de blog gazduita de Huffington Post.

VIDEO Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs al lui Victor Ponta, la Iasi

Liderul PNL Crin Antonescu a fost surprins de camerele de filmat in timp ce a atipit, sambata, chiar in momentele in care premierul Victor Ponta rostea un discurs. Ponta, Antonescu si Daniel Constantin s-au deplasat la Iasi pentru a inaugura un tronson al soselei de centura, iar Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al lui Victor Ponta.

Victor Ponta l-a luat pe Sebastian Ghita in avionul particular cu care a zburat la Bruxelles. Ponta: Costurile zborului nu au fost suportate din bani publici, ci din banii PSD / Ghita a fost aici, delegatia a fost politica

Premierul Victor Ponta a plecat, joi in jurul pranzului, spre Bruxelles, cu un avion particular al companiei Eurojet, in delegatia premierului numarandu-se, intre altii, Sebastian Ghita, patronul postului de televiziune Romania TV. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de surse din aeroportul Baneasa si de surse de la Bruxeles. Potrivit acestora, ora de zbor cu un astfel de avion este in jur de 5000 de euro. 20: Intrebat daca a venit la Bruxelles pentru o calatorie de placere sau in interes de afaceri, Sebastian Ghita a raspuns via SMS: PoliticUPDATE 19. 00: Victor Ponta a confirmat intr-o declaratie de presa la Bruxelles ca Sebastian Ghita a facut parte din delegatia de la Bruxelles. Da, e si el. Eu sunt aici intr-o deplasare politica, care nu se efectueaza din bani publici si toti cei care ma insotesc isi platesc Costurile zborului nu au fost suportate din bani publici, ci din banii PSD. Intrebat care a fost statutul lui Ghita la Bruxelles, Ponta a raspuns ironic: De turist, din moment ce nu e pe bani publici, nu credeti ca fiecare poate sa mearga unde vrea?.

Cristian Preda: Victor Ponta trebuie s-o DEMITA pe Mona Pivniceru.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca, in contextul in care procurorii Ioan Irimie si Tiberiu Nitu au primit aviz negativ din partea CSM, Victor Ponta trebuie s-o demita pe ministrul Justitiei, Mona Pivniceru. Dupa ce propunerile facute de Mona Pivniceru au fost respinse in unanimitate de catre membrii CSM, e de la sine inteles ca presedintele nu poate numi procurorul general si procurorul sef al DNA. Blocajul astfel creat e unul grav. Se impune, de aceea, ca premierul Ponta .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )