Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Pe Vasile Blaga l-a luat gura pe dinainte si v-a spus de ce vrea el la guvernare, sa organizeze alegerile

B1 B1,
Victor Ponta: Pe Vasile Blaga l-a luat gura pe dinainte si v-a spus de ce vrea el la guvernare, sa organizeze alegerile

Premierul Victor Ponta a spus marti ca, potrivit declaratiilor copresedintelui PNL Vasile Blaga, liberalii vor la guvernare pentru a organiza alegerile si nu pentru a face ceva mai bun pentru tara, informeaza. continuă pe B1

Ponta, despre Blaga: L-a luat gura pe dinainte. Ce acuze ii aduce liderului liberal

Victor Ponta a declarat marti ca, potrivit afirmatiilor copresedintelui liberal Vasile Blaga, PNL vrea la guvernare pentru a organiza alegerile si nu pentru a face ceva mai bun pentru tara.

Ponta: Vasile Blaga vrea doar sa fure iar la alegeri

Premierul Victor Ponta a reactionat la declaratiile copresedintelui PNL Vasile Blaga, spunand ca liberalul s-a dat de gol ca vrea sa ajunga la Guvernare, doar ca sa organizeze alegerile. Pe domnul.

Gabriel Oprea: Cu Vasile Blaga am o relatie foarte buna, este un om cu care am colaborat foarte bine. Dar sprijin Guvernul Victor Ponta (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat marti, cand a ajuns la sedinta coalitiei de guvernare, ca Vasile Blaga este un om cu care a colaborat foarte bine de-a lungul timpului, dar ca UNPR sprijina in continuare.

Victor Ponta, atac la adresa liberalilor: Gura Pacatosului adevar graieste - PNL vrea guvernarea ca sa organizeze alegerile

In timpul sedintei PSD din Palatul Parlamentului pentru alegerea succesorului lui Ilie Sirbu, Victor Ponta a postat pe Facebook atacuri la adresa PNL. Prim-ministrul scria: Gura Pacatosului adevar graieste -.

Liviu Dragnea: Nu comentez dorintele lui Vasile Blaga. Nu vad de ce o motiune de cenzura ar trece, dar este un demers democratic (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa sedinta de coalitie, ca nu vrea sa comenteze declaratiile copresedintelui PNL Vasile Blaga legate de o posibila guvernare a liberalilor in.

De ce spune Vasile Blaga ca Romania nu este pregatita sa faca fata cotei de imigranti

Vasile Blaga, copresedintele PNL, a declarat, luni seara, la TVR, ca in acest moment Romania nu este pregatita sa faca fata cotei de imigranti care i-ar reveni.

PNL nu renunta la motiunea de cenzura. Vasile Blaga: in octombrie venim cu echipele pentru ministere

PNL va depune o motiune de cenzura in aceasta sesiune parlamentara. O spune Vasile Blaga, care adauga ca PNL si-ar dori alegeri anticipate. Liderul PNL a mai spus ca si-ar dori un guvern minoritar, dar ca nu.

Vasile Blaga: PNL nu renunta la motiune de cenzura. Copresedintele liberalilor da de inteles ca fi posibila o guvernare PNL in tandem cu UNPR

Partidul National Liberal nu renunta la motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Copresedintele Vasile Blaga anunta ca liberalii vor depune motiunea de cenzura in aceasta sesiune parlamentara. Totodata.

Vasile Blaga: PNL nu renunta la motiune de cenzura. Copresedintele liberalilor da de inteles ca fi posibila o guvernare PNL in tandem cu UNPR (VIDEO)

Partidul National Liberal nu renunta la motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Copresedintele Vasile Blaga anunta ca liberalii vor depune motiunea de cenzura in aceasta sesiune parlamentara. Totodata.

Vasile Blaga: Romania nu are capacitatea necesara de a primi cateva mii de refugiati

Copresedintele PNL Vasile Blaga considera ca Romania nu este pregatita sa faca fata cotei de imigranti care i-ar reveni, scrie Agerpres. Situatia refugiatilor este una cu totul speciala . ) Problema.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )