Libnet.ro
UNICEF

13:30

VICTOR PONTA: Vizita Sanctitatii Sale Papa Francisc - moment istoric

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Vizita Sanctitatii Sale Papa Francisc - moment istoric

Fostul premier, Victor Ponta, considera ca vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc este un moment istoric. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, mesaj pentru romani: Vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc este un moment istoric

VIDEO Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata / Programul zilei

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax. Potrivit programului, Sfantul Parinte pleaca de la Roma vineri, 31 mai a. c. , la ora 8. 10 de pe aeroportul Roma Fiumicino cu directia Bucuresti Otopeni, unde urmeaza sa ajunga la ora 11. Dupa primirea oficiala de la aeroport, Papa merge la Palatul Prezidential Cotroceni pentru ceremonia de bun venit, vizita la presedintele Romaniei si intalnirea cu premierul. Mesajul Papei Francisc, in ajunul vizitei in Romania: Rugati-va pentru mine! .

Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax.

VIDEO Papa Francisc in Romania. Primele imagini cu papamobilul: o Dacia Duster modificata

Papamobilul pentru vizita Sanctitatii sale Papa Francisc in Romania a fost conceput de uzina Dacia si SPP, in urma unei analize riguroase, informeaza reprezentantii SPP. Automobilul a fost deja vazut si agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primita in aprilie, la Vatican, informeaza Mediafax.

Ce mesaj a transmis Papa Francisc chiar inainte de a sosi in Romania VIDEO

Papa Francisc ajunge vineri, 31 mai, in Romania, dar inainte de a vizita tara noastra, pentru prima data de cand conduce Biserica Catolica, a transmis un mesaj. Vizita Sanctitatii Sale e organizata sub mesajul simbolic mergem impreuna. Papa Francisc a transmis un mesaj romanilor, inainte sa ajunga in Romania. Suveranul Pontif vorbeste, intre altele, de [] .

Sanctitatea Sa Papa in Romania: o reverenta facuta episcopilor martiri romani ai puscariilor

Dupa summitul Consiliului European de la Sibiu, in acest sfarsit de saptamana Romania ocupa din nou prim planul stirilor la nivel mondial prin vizita Sanctitatii sale, Papa Francisc, in tara noastra.

Vizita Papei in Bucuresti: Masuri speciale de securitate la aeroportul Henri Coanda pentre 31 mai si 1 iunie

Cu ocazia vizitei Sanctitatii Sale Papa Francisc la Bucuresti, in zilele de 31 mai si 1 iunie, la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti vor fi puse in aplicare masuri speciale de securitate, anunta Compania de Aeroporturi Bucuresti care atrage atentia ca sunt posibile aglomerari pe fluxurile auto catre aeroport, in zona terminalelor si pe fluxul de iesire din aeroport.

ISMB, IN CONTEXTUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Unitatile de invatamant decid daca suspenda cursurile si joi

Unitatile de invatamant au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendarii orelor de curs si pentru joi cu aprobarea consiliilor de administratie, in contextul vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc, a anuntat, astazi, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

10 motive sa urmaresti la TVR vizita Papei Francisc in Romania

In calitate de broadcaster oficial - producator exclusiv al continutului audio-video al tuturor evenimentelor si ceremoniilor prilejuite de vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc - TVR ofera cea mai ampla transmisie in direct din istoria televiziunii in Romania, urmarind indeaproape toate cele 12 locuri ale vizitei Suveranului Pontif.

ASTAZI: BNR lanseaza o moneda in contextul vizitei Papei Francisc

Banca Nationala a Romaniei lanseaza, astazi, in circuitul numismatic monede din aur si alama pentru colectionare si va pune in circulatie o moneda din alama, cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc in Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )