Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta viziteaza santierul Orizont - Magistrala de metrou 5 Drumul Taberei-Pantelimon, la ora 9:30

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta viziteaza santierul Orizont - Magistrala de metrou 5 Drumul Taberei-Pantelimon, la ora 9:30

Premierul Victor Ponta va vizita vineri, incepand cu ora 9:30, pe santierul Orizont, Magistrala de metrou 5 Drumul Taberei-Pantelimon, impreuna cu ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, anunta Agerpres, citand Biroul de presa al Guvernului. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, in vizita la santierul noii magistrale de metrou Drumul Taberei - Pantelimon: Lucrarile merg mai repede decat ne asteptam, banii sunt toti asigurati

Premierul Victor Ponta viziteaza, vineri dimineata, impreuna cu ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, santierul Orizont al noii magistrale de metrou Drumul Taberei - Pantelimon. Vreau sa asist impreuna cu doamna ministru Manescu la un moment simbolic, practic cel in care legatura intre primele doua statii este gata. Lucrarile merg mai repede decat ne asteptam, banii sunt toti asigurati, a declarat seful Guvernului.

Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

VIDEO Victor Ponta despre declasificarea arhivei Dunarea: In 89 aveam 17 ani, Traian Basescu era la Securitate/ Nu stiu ce are cu fostii sai colegi

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca nu a fost de acord cu declasificarea arhivei operative Dunarea deoarece nu era pe ordinea de zi a CSAT, declarand ca presedintele le stie pe astea cu Securitatea. Intrebat cum comenteaza decizia de declasificare a arhivei anunta vineri seara de presedintele Basescu, care a precizat ca premierul s-a opus in CSAT, Ponta a spus ca la revolutie avea 17 ani si ca Traian Basescu era la Securitate, adaugand ca nu-l intereseaza rafuielile cu fostii sai colegi de la Securitate. Intrebat de unde stie ca Basescu era la Securitate, premierul Victor Ponta a invocat documentele prezentate in trecut de Mugur Ciuvica, care a pierdut insa un proces in tara si altul la CEDO dupa acuzatiile aduse sefuluil statului.

Gafa de proportii in presa rusa: Elena Basescu, fiica lui Victor Ponta

Publicatia rusa Neftegaz a scris ca Elena Basescu este fiica premierului Victor Ponta. O luna mai tarziu, fiica lui Victor Ponta, l-a informat pe comisarul european Gunther Oettinger ca lucrarile la gazoduc.

Gafa in presa rusa: Elena Basescu, prezentata drept fiica lui Victor Ponta

O publicatie din Rusia, specializata in probleme energetice, scrie ca Elena Basescu e fiica lui Victor Ponta. Potrivit jurnalistilor de la DC News, e vorba fie de o gafa a celui care a scris articolul, fie un banc.

Udrea: Victor Ponta devine premierul taxelor si impozitelor

Deputatul PDL Elena Udrea a prezentat pe blogul sau consecintele nefaste ale ultimelor masuri economice anuntate de Guvernul Victor Ponta. Fostul ministru il asociaza pe premier cu Nicolae Ceausescu si anticipeaza scoaterea liberalilor de la guvernare.

Relatia dintre Crin Antonescu si Victor Ponta este corecta, dar nu mai este atat de calda

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca relatia sa cu prim-ministrul Victor Ponta nu mai este la fel ca aceea de la inceputul realizarii USL sau din momentul alegerilor parlamentare din decembrie 2012.

Crin Antonescu: Relatia cu Victor Ponta nu mai este atat de apropiata, dar este una corecta

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca relatia sa cu Victor Ponta nu mai este la fel de apropiata ca inainte, insa a fost in permanenta una corecta, relateaza Mediafax. Nu am incetat niciodata eu si.

Victor Ponta despre portul Constanta: Participatie minoritara guvern si autoritate locala, listare la bursa si investitori privati

Premierul Victor Ponta a declarat ca guvernul si autoritatea locala ar trebui sa detina o participatie minoritara la Portul Constanta, care ar trebui listat la bursa.

SONDAJ Victor Ponta ar castiga alegerile prezidentiale, daca s-ar organiza un scrutin duminica viitoare

Daca s-ar organiza alegeri prezidentiale duminica viitoare, prim-ministrul Victor Ponta s-ar clasa pe primul loc, indiferend de contracandidati, potrivit unui sondaj realizat de CSCI, prezentat, joi, de RTV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )