Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta: Voi sesiza CCR privind implicarea presedintelui in campania electorala (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Voi sesiza CCR privind implicarea presedintelui in campania electorala (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul sedintei de Guvern, ca va depune o sesizare la Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui Basescu in campania electorala. Am decis si voi. continuă pe B1

Victor Ponta: Voi sesiza CCR privind implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul sedintei de Guvern, ca va depune o sesizare la Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui Basescu in campania electorala. Am decis si voi.

Ponta: Guvernul va sesiza CCR cu privire la implicarea presedintelui Basescu in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Palatul Victoria, ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la implicarea Presedintiei in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, respectiv pentru cele parlamentare.

Ponta: Guvernul va sesiza CCR pentru implicarea lui Basescu in campanie

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu implicarea presedintelui in campania electorala, si vom cere o decizie clara, in baza careia se va proceda in consecinta, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea privind implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a trimis catre Curtea Constitutionala a Romaniei sesizarea privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, informeaza Guvernul. Ponta anuntase inca de la inceputul sedintei de Guvern ca va trimite marti aceasta sesizare. Vezi documentul atasat.

Guvernul a transmis CC sesizarea privind implicarea presedintelui Basescu in campanie

Guvernul a transmis Curtii Constitutionale sesizarea privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, au declarat surse oficiale.

Victor Ponta: In sesizarea catre Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui in campania electorala va fi inclus si un citat din Emil Boc

Premierul Victor Ponta a afirmat la inceputul sedintei de Guvern ca in sesizarea care va fi transmisa Curtii Constitutionale referitoare la implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala va fi inclusa si o declaratie a lui Emil Boc din 2004. Acesta spunea in 2004, potrivit premierului, ca implicarea sefului statului in campanie este profund neconstitutionala.

Guvernul a transmis CC sesizarea privind implicarea presedintelui Basescu in campanie

Guvernul a transmis marti Curtii Constitutionale sesizarea privind dreptul presedintelui de a participa la campania electorala. Guvern solicita CCR sa analizeze posibilitatea existentei unui conflict juridic de .

Victor Ponta: Voi propune o discutie in CSAT - ce putem face pentru Moldova dat fiind conflictul din Ucraina

Premierul Victor Ponta spune ca va propune ca in urmatoarea sedinta a CSAT sa existe o analiza foarte clara a institutiilor statului, inclusiv a serviciilor de informatii, legat de ceea ce va putea face Romania pentru a sprijini Republica Moldova in contextul conflictului din Ucraina, transmite Mediafax.

Augustin Zegrean: CCR va judeca sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui in campanie in 20 de zile

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca CCRa inregistrat, marti, sesizarea premierului Ponta legata de implicarea presedintelui Basescu in campania electorala, iar aceasta va.

Augustin Zegrean: CCR va judeca sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui in campanie in 20 de zile (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca CCRa inregistrat, marti, sesizarea premierului Ponta legata de implicarea presedintelui Basescu in campania electorala, iar aceasta va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )