Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta: Vom discuta cu parlamentarii PSD sa le spunem un lucru. Nu intrati in istorie in acest fel

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Vom discuta cu parlamentarii PSD sa le spunem un lucru. Nu intrati in istorie in acest fel

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat vineri ca el si premierul Sorin Grindeanu vor discuta cu parlamentarii PSD pentru a le transmite sa nu voteze motiunea de cenzura initiata de. continuă pe Antena3

Victor Ponta, atac la conducerea PSD: isi exclude, in doua zile consecutive, cei doi premieri (VIDEO)

Victor Ponta a devenit vineri noul secretar general al Guvernului, functie ce ii va atrage, cel mai probabil excluderea din PSD, dupa ce la Comitetul Executiv National de miercuri, social-democratii au decis c.

Fostul premier Victor Ponta cere Comitetului Executiv al PSD sa nu isi execute premierul si Guvernul din cauza orgoliilor lui Dragnea: Azi Liviu Dragnea va propune ceva profund gresit pentru PSD si pentru Romania

Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina sa deFacebook, o scrisoare deschisa adresata Comitetului Executiv al PSD in care solicita sa nu execute primul ministru si Guvernul fara un motiv public pentru ca greseste. Potrivit fostului premier, membrii CEX trebuie sa il convinga pe Liviu Dragnea sa renunte la orgoliu si nemultumirile strict personale si sa nu fie lasat ca acesta sa greseasca din nou.

SURSE: Victor Ponta ar fi fost exclus din PSD

Fostul premier Victor Ponta ar fi fost si el exclus din PSD, potrivit unor surse citate de B1 TV. Decizia ar fi fost luata dupa ce o astfel de masura a fost aplicata si in cazul premierului Sorin Grindeanu,.

Razboiul din PSD, ziua a treia: Premierul Grindeanu l-a numit pe Victor Ponta in functia de secretar general al Guvernului: Voi ocupa temporar aceasta functie. Dobre: Excluderea lui Ponta din PSD se va discuta in CExN. Seful Executivului trimite la Cotroc

Victor Ponta a fost numit, vineri, in functia de secretar general al Guvernului.

Victor Ponta, avertisment pentru social-democrati: Nu intrati in istorie in acest fel! (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta, proaspat numit in functia de Secretar general al Guvernului, a anuntat vineri ca atat el, cat si premierul Sorin Grindeanu vor purta discutii cu parlamentarii.

Victor Ponta ar putea fi numit secretar general al Guvernului

Fostul premier Victor Ponta ar urma sa fie numit secretar general al Guvernului, afirma surse guvernamentale. Ponta se afla, la aceasta ora, la Guvern, unde discuta cu secretarul general Mihai Busuoic, mai spun surse politice. La Guvern a fost prezent si Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene in Guvernului Ponta.

Razboiul din PSD, ziua a treia: Premierul Grindeanu il numeste pe Victor Ponta in functia de secretar general al Guvernului si le demite pe Sevil Shhaideh si Carmen Dan, apropiate ale lui Dragnea. Seful PSD negociaza cu UDMR sprijinul pentru motiunea de c

Victor Ponta a fost numit, vineri, in functia de secretar general al Guvernului.

Numirea lui Victor Ponta in functia de secretar general al Guvernului, contestata de PSD. Olguta Vasilescu: E ilegala!

Victor Ponta a fost numit in functia de secretar general al Guvernului printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicata vineri in Monitorul Oficial. Numirea lui Ponta este ilegala, a opinat.

Victor Ponta, numit Secretar General al Guvernului. Fostul premier este, astfel, exclus si el din PSD, potrivit deciziei CEx de miercuri

Victor Ponta a fost numit, de Sorin Grindeanu, in functia de Secretar General al Guvernului, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial si fiind contrasemnata de secretarul de stat caruia i-au fost delegate atributiile lui Mihai Busuioc. Conducerea PSD a decis miercuri ca orice social-democrat care va accepta o functie in Guvernul Grindeanu va fi exclus de partid. Practic, prin decizia de azi, Ponta este exclus din PSD.

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii PSD: Va rog sa-l convingeti pe Dragnea sa puna ...

Fostul premier Victor Ponta a transmis, pe Facebook, o scrisoare deschisa adresata social-democratilor care participa la CEx-ul PSD in care le cere sa il convinga pe Liviu Dragnea sa puna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )