Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Rebengiuc, despre dezbaterea lui Dancila: O revarsare de mahalagism, de minciuna. PSD e siguranta distrugerii acestei tari

Adevărul Adevărul,
Victor Rebengiuc, despre dezbaterea lui Dancila: O revarsare de mahalagism, de minciuna. PSD e siguranta distrugerii acestei tari

Actorul Victor Rebengiuc a comentat intr-o interventie la RFI prestatia candidatului PSD la prezidentiale Viorica Dancila la conferinta de aproape doua ore jumate pe care fostul premier a tinut-o marti in fata jurnalistilor. Mi-am dat seama de ce presedintele Iohannis nu a vrut sa aiba o discutie in doi cu doamna Dancila, a afirmat actorul. continuă pe Adevărul

Victor Rebengiuc, la RFI: Dezbaterea Vioricai Dancila a fost o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, la RFI, ca prestatia Vioricai Dancila la conferinta maraton de marti a fost o revarsare de mahalagism, de tatism, de minciuna dusa pana la capatul capatului.

Victor Rebengiuc: Dezbaterea Vioricai Dancila, o revarsare de mahalagism, tatism si minciuna

Actorul Victor Rebengiuc a declarat la RFI ca dezbaterea Vioricai Dancila a fost o revarsare de tatism si ca, in acest context, intelege de ce presedintele Klaus Iohannis nu a dorit o confruntare cu.

Politic Show: CTP, despre dezbaterea de azi: O intalnire mono a domnului Iohannis cu sine ; Nicolae Ciuca: Vom avea alocat 2% pentru Aparare in 2020; Ministrul Muncii ameninta Posta Romana

CTP, despre dezbaterea de azi: O intalnire mono a domnului Iohannis cu sine. Eu nici nu ma gandeam sa mai intervin in legatura cu cum e ea numita cu nume de cod dezbatere, am spus ce-am avut de spus insa, imi pare rau, domnul Pavel Popescu comite un fault logic strigator la cer. Eu la logica fac urticarie. Cum sa compari precedentele intalniri intre cei doi candidati, pentru ca asta a facut dansul, cu aceasta intalnire mono a domnului Iohannis cu sine? a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu aflat in studioul Digi24.

Mircea Badea, despre sansele Vioricai Dancila pentru fotoliul de la Cotroceni: Trebuie sa faca mega show!

Mircea Badea a vorbit despre sansele Vioricai Dancila de a castiga in turul doi al alegerilor prezidentiale. in opinia sa, candidatul PSD poate castiga cursa pentru fotoliul de la Cotroceni daca va veni cu ce.

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

PSD, prima reactie despre dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Senatorul PSD Serban Nicolae a afirmat, marti, dupa conferinta de presa organizata de Viorica Dancila, ca a fost placut surprins de modul in care sefa PSD a reusit sa faca fata tirului de intrebari.

Tot ce trebuie sa stii despre dezbaterea la care participa Iohannis

Klaus Iohannis a refuzat o confruntare directa cu Viorica Dancila inainte de turul al doilea al prezidentialelor. Ai parte, in schimb, de o dezbatere la care seful statului a fost de acord.

Mircea Badea, observatie exploziva dupa dezbaterea paralela Dancila Iohannis

Mircea Badea face o observatiepertinenta, pe Facebook, in seara in care presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Viorica Dancila se intrec in dezbateri electorale cu jurnalistii. Impresia.

Omul care s-a aflat in spatele campaniei lui Klaus Iohannis in 2014, despre dezbaterea de marti seara: M-a plictisit. Simplitatea limbajului s-a pierdut pe drum

Iulian Tanase, omul din spatele campaniei lui Klaus Iohannis din 2014, a scris pe pagina sa de Faebook, impresii de dupa dezbaterea candidatului PNL la prezidentiale de marti seara. Acesta considera ca actualul .

Rares Bogdan, dezvaluiri de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis. Aparitie-surpriza in sala

Europarlamentarul Rares Bogdan a anuntat ca dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I . Este o sala mica, din pacate, are doar 215 locuri pe scaune si doua loje, doua balcoane mari, care vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )