Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Rebengiuc, despre Horatiu Malaele, care va juca rolul lui Ilie Moromete, intr-o noua ecranizare: Nimic nu-i sta in cale!

România Liberă România Liberă,
Victor Rebengiuc, despre Horatiu Malaele, care va juca rolul lui Ilie Moromete, intr-o noua ecranizare: Nimic nu-i sta in cale!

Actorul Victor Rebegiuc, care a interpretat rolul lui Ilie Moromete in ecranizarea romanului lui Marin Preda l-a felicitat pe Horatiu Malaele, care va prelua rolul in Morometii 2, precizand ca actorului nimic nu-i sta in cale. continuă pe România Liberă

Victor Rebengiuc despre Horatiu Malaele in Morometii 2: Am toata increderea in Horatiu, nimic nu-i sta in cale, e cel mai bun

Actorul Victor Rebegiuc, care a interpretat rolul in principal in ecranizarea romanului Morometii, afirma ca are toata increderea in Horatiu Malaele, care va prelua rolul in Morometii 2, pentru ca acestuia nimic nu-i sta in cale si este cel mai bun, potrivit news. ro. Pentru Malaele, are si un sfat: Trage adanc in piept aerul casei aceleia si da-i bataie!, referindu-se la faptul ca o parte a filmarilor vor fi facute in casa din satul Talpa, din judetul Teleorman, in care a fost turnata si prma pelicula.

Victor Rebengiuc despre Horatiu Malaele in Morometii 2: Am toata increderea in Horatiu, nimic nu-i sta in cale, e cel mai bun (FOTO)

Actorul Victor Rebengiuc care a jucat rolul principal in ecranizarea romanului Morometii afirma ca are foarte mare incredere in Horatiu Malaele, cel care va juca in Morometii 2:.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )