Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Sandu, fost director general la Apele Romane, trimis in judecata de DNA

România Liberă România Liberă,
Victor Sandu, fost director general la Apele Romane, trimis in judecata de DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Victor Sandu pentru luare de mita. Fostul director general. continuă pe România Liberă

DNA: Victor Sandu, fost director general la Apele Romane , trimis in judecata de DNA

Victor Sandu, la data faptei director general al Administratiei Nationale Apele Romane, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita in valoare de un milion de euro, a informat, astazi, DNA.

Fost director la Apele Romane, trimis in judecata de DNA pentru o mita de 1 milion de lei. Victor Sandu facea plati cu dedicatie pentru firme de casa

Victor Sandu, fost director general al Administratiei Nationale Apele Romane ANAR), a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita in valoare de un milion de euro, a informat, luni, DNA.

Fostul director de la Apele Romane, trimis in judecata pentru luare de mita un milion de euro

Fostul director general al Administratiei Nationale Apele Romane, Victor Sandu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita de un milion de euro.

Fost director de la Apele Romane, trimis in judecata pentru o mita de 1 milion de euro

Fostul director al Administratiei Nationale Apele Romane Victor Sandu a fost trimis in judecata de DNA intr-un dosar in care este acuzat ca a luat mita un milion de euro. in acest caz a mai fosst trimis in.

Fostul director PSD de la Apele Romane, trimis in judecata pentru o mita de 1 milion de euro

Fostul director PSD al Administratiei Nationale Apele Romane Victor Sandu a fost trimis in judecata de procurorii DNA intr-un dosar in care este acuzat ca a luat mita un milion de euro.

DNA: Fostul director general al Unifarm a fost trimis in judecata. Adrian Ionel ar fi cerut 760.000 de euro mita pentru atribuirea unui contract de livrare a materialelor sanitare

Fostul director general al Companiei Nationale Unifarm SA, Adrian Ionel, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat ca a cerut suma de 760. 000 de euro, drept mita, de la reprezentantii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )