Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Slav a fost scos din grila Kanal D

ADPM ADPM,
Victor Slav a fost scos din grila Kanal D

Emisiunea Vulturii de noapte a fost scoasa din grila Kanal D din pricina audientelor slabe. Iata ce se intampla acum cu prezentatorii Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu. continuă pe ADPM

Fanii sunt DISPERATI: Kanal D a facut anuntul SOC! Emisiunea a fost SCOASA din grila de programe

Emisiunea prezentata la Kanal D de catre Giani Kirita, Victor Slav si Catalin Cazacu va fi scoasa din grila de programe! Este vorba despre Vulturii de noapte, iar motivul este unul.

Primarul de la Tecuci a fost scos la vanzare pe OLX, la pretul de un leu, cu bonus o tava de mici cu mustar

Anuntul a devenit viral pe internet si a starnit mii de comentarii la adresa lui Catalin Hurdubae PSD), primarul vizat. Ulterior, anuntul a fost scos de pe site-ul de vanzari, unde a aparut mesajul Cel mai probabil produsul a fost vandut. Sa ne bucuram o clipa pentru vanzator. Edilul este autorul a numeroase gafe administrative, fiind deseori ironizat pe internet.

Fidesz a fost suspendat din Partidul Popular European

Partidul la putere in Ungaria, Fidesz, a fost suspendat din formatiunea paneuropeana de centru-dreapta Partidul Popular European PPE) pe termen nelimitat.

INTR-O ANCHETA PRIVIND NUMIREA LUI MARTIN SELMAYR LA COMISIA EUROPEANA Liberation ridica semne de intrebare fata de sinuciderea unui fost director din CE

Publicatia franceza Liberation a publicat in data de 15 martie 2019 o ancheta ampla care face referire la rolul cheie pe care Laura Pignataro, fostul director al serviciului juridic din cadrul Comisiei Europene, l-a jucat in numirea conducerii Selmayrgate, in care Martin Selmayr, fostul sef al personalului lui Jean-Claude Juncker, a fost numit in calitate de secretar general al Comisiei Europene.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )