Libnet.ro
UNICEF

11:45

Victoria Israelului la Eurovision 2018, criticata dur de un finalist: E corecta doar daca vedem concursul ca pe un circ

Adevărul Adevărul,
Victoria Israelului la Eurovision 2018, criticata dur de un finalist: E corecta doar daca vedem concursul ca pe un circ

Victoria Israelului la Eurovision 2018 a atras critici dure din partea unui finalist, care a declarat ca Netta Barzilai este castigatoarea de drept doar in masura in care concursul este vazut ca un circ. continuă pe Adevărul

Castigatoarea Eurovision 2018: Eu am participat pentru a face rost de concerte, pentru ca imi era greu sa supravietuiesc ca artist VIDEO

Castigatoarea Eurovision 2018, Netta Barzilai 25 de ani), a vorbit in cadrul conferintei de presa organizate in urma competitiei despre sustinerea primita din partea comunitatii LGBT, cat de greu a fost pentru ea sa fie ambasadoarea Israelului si despre momentul in care Salvador Sobral, castigatorul de anul trecut care i-a criticat dur piesa, i-a inmanat trofeul.

CASTIGATOR EUROVISION 2018. ISRAEL a castigat trofeul. Tara care s-a clasat pe locul II

Netta, reprezentanta Israelului la Eurovision 2018, a castigat trofeul competitiei cantecului european, in urma marii finale ce a avut loc la Altice Arena, sambata.

EUROVISION 2018. Israel a castigat competitia, dupa votul publicului

Netta reprezentanta Israelului la Eurovision 2018, a castigat trofeul competitiei cantecului european, in urma marii finale ce a avut loc la Altice Arena, sambata noaptea. Cipru a ocupat.

FINALA EUROVISION 2018. Care sunt marii favoriti, la casele de pariuri

Reprezentantii Republicii Cipru, Israelului si Frantei se numara printre favoriti la casele de pariuri in ceea ce priveste castigarea concursului Eurovision 2018, a carui finala va avea loc.

Cine este Netta Barzilai, castigatoarea Eurovision 2018, si cum explica israeliana sunetele de gaina din piesa ei VIDEO

Netta Barzilai, in varsta de 25 de ani, care i-a adus Israelului trofelul Eurovision 2018, a inregistrat primul ei succes din cariera odata cu castigarea competitiei muzicale, dupa ce anterior a fost inrolata in armata. Tanara a lamurit si semnificatia ineditelor sunete de gaina din piesa Toy.

Eurovision 2018: Cine a castigat marea finala a competitiei. Vezi topul complet (FOTO, VIDEO)

Netta Barzilai, in varsta de 25 de ani, reprezentanta Israelului, a castigat Eurovision 2018, cu piesa Toy, obtinand un total de 529 de puncte. Astfel, urmatoarea editie a concursului Eurovision se va.

Israel a castigat Eurovision 2018. Lupta de cosmar cu Austria si Cipru!

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a castigat aseara Marea Finala Eurovision dupa o lupta stansa cu Austria, Cipru si Suedia. Artista a ajuns pe primul loc dupa ce a primit cele mai multe puncte din partea publicului.

Israel a castigat Eurovision 2018. Pe ce loc s-a clasat Moldova si topul complet VIDEO

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, este castigatoarea Eurovision 2018. Artista, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Toy. Grupul DoReDoS, care a reprezentat Moldova cu melodia My Lucky Day, a terminat competitia pe locul zece.

EUROVISION 2018. Castigatorul Eurovision 2018 va fi desemnat sambata la Lisabona

Castigatorul Eurovision 2018 va fi desemnat sambata noapte, la Lisabona, dupa ce se va auzi stop vot!, in finala programata la Altice Arena. Potrivit site-urilor agregatoare ale.

EUROVISION 2018. Reactia lui Mihai Traistariu dupa rusinea inregistrata la Eurovision

Mihai Traistariu, cel mai fidel concurent Eurovision Romania, cu noua finale nationale la activ, si artistul care a obtinut una dintre cele mai bune clasari in finala concursului international.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )