Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victorie pentru CFR Cluj contra campioanei Astra in ultimul meci al etapei: Ardelenii ar fi fost lideri in Liga 1 daca nu primeau penalizarea de 6 puncte de la inceputul campionatului

B1 B1,
Victorie pentru CFR Cluj contra campioanei Astra in ultimul meci al etapei: Ardelenii ar fi fost lideri in Liga 1 daca nu primeau penalizarea de 6 puncte de la inceputul campionatului

CFR Cluj s-a impus joi seara in ultimul meci al etapei a 18-a din Liga 1. Ardelenii au invins cu 2-1 in deplasare campioana Astra Giurgiu. Golurile clujenilor au fost marcate in minutul 5 de. continuă pe B1

Pandurii provoaca prima infrangere acasa pentru CFR Cluj in ultimele 12 luni

Aflata in mare suferinta din punct de vedere financiar, echipa Pandurii Tg. Jiu si-a vazut de joc si a reusit surpriza etapei a 17-a chiar in epilogul rundei, impunandu-se cu 1-0 pe terenul celor de la CFR Cluj.

Pandurii a invins CFR Cluj, scor 1-0, in ultimul meci al etapei a 17-a din Liga I. Primul esec acasa pentru ardeleni

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CFR Cluj, in ultimul meci al etapei a XVII-a a Ligii I.

CFR Cluj castiga la Giurgiu si Astra e tot mai departe de playoff

Victorie cu 2-1 pentru CFR Cluj, joi seara, contra campioanei Astra Giurgiu intr-un meci disputat in etapa a 18-a din Liga 1.

Liga I: Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-2

CFR Cluj a invins-o in deplasare pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-1 2-1), joi, intr-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Pandurii a reusit sa invinga CFR Cluj, in Gruia

Pandurii a reusit sa produca o mare surpriza, invingand, in deplasare, cea mai in forma echipa a campionatului, CFR Cluj.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )