Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victorie pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in optimi la Beijing

România Liberă România Liberă,
Victorie pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in optimi la Beijing

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, dupa abandonul Magdalenei Rybarikova. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Beijing

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Beijing .

Calificare facila pentru Simona Halep la Beijing. Urmeaza a opta confruntare cu Maria Sarapova

Simona Halep n-a avut nicio problema in a se impune in turul secund al turneului de la Beijing, unde a intalnit-o pe Magdalena Rybarikova.

WTA o rasplateste pe Simona Halep. Ce bonus primeste romanca

Dupa ce a participat la Beijing, Simona Halep va primi un bonus important. Astfel, romanca va primi bonusul care li se ofera jucatoarelor din top 10, potrivit digisport. ro. Daca sportiva va fi pe 2 sau 3.

WTA Beijing: Simona Halep vs Magdalena Rybarikova 6-1, 2-1 (abandon)/ Duel cu Maria Sharapova in optimi

Simona Halep a jucat foarte bine din punct de vedere tactic, ducand-o pe adversara acolo unde si-a dorit, in zona ei de confort: dueluri de pe baseline. Magdalena Rybarikova 28 WTA) a fost la un pas sa piarda primul set la zero, iar apoi a abandonat in al doilea dupa ce Simona a facut break-ul. Halep se califica in turul trei de la Beijing 6-1, 2-1, dupa 58 de minute), faza a competitiei unde va da peste balaurul Maria Sharapova. Va fi confruntarea cu numarul opt - rusoaica conduce cu 7-0.

Simona Halep a invins-o pe Riske in trei seturi si s-a calificat in turul doi la Beijing

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si favorita doi, s-a calificat, sambata, in turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari, trecand in runda inaugurala de sportiva.

Simona Halep, victorie dificila in primul tur al turneului de la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a reusit o victorie in trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-2, in fata americancei Alison Riske, sambata, in runda inaugurala a.

Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Maria Sarapova, din optimile turneului de la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova se vor intalni pentru a opta oara in circuitul WTA, iar jucatoarea noastra spera sa obtina prima victorie in fata rusoaicei.

WTA Beijing: Magdalena Rybarikova a invins-o pe Eugenie Bouchard si o va intalni pe Simona Halep in turul doi

Magdalena Rybarikova s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului Premier Mandatoryde la Beijing, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe Eugenie Bouchard. In urmatoarea partida, sportiva din Slovacia o va intalni pe Simona Halep favorita numarul doi).

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova in turul 3 la Beijing

Simona Halep si Maria Sharapova se infrunta pentru a opta oara in istorie, miercuri dupa ora 11:30, pentru un loc in sferturile Openului Chinei de la Beijing. Meciul poate fi vazut aici cu live stream legal.

Asa am trait Simona Halep - Maria Sharapova in turul 3 la Beijing

Simona Halep si Maria Sharapova s-au infruntat pentru a opta oara in istorie, miercuri dupa ora 11:30, pentru un loc in sferturile Openului Chinei de la Beijing. Meciul a putut fi vazut aici cu live stream legal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )