Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victorie pentru Simona Halep. Sportiva a ajuns in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a invins-o pe Irina Begu in doua seturi

Antena3 Antena3,
Victorie pentru Simona Halep. Sportiva a ajuns in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a invins-o pe Irina Begu in doua seturi

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen. Romanca a defilat in prima semifinala a competitiei din China disputata impotriva Irinei Begu si s-a impus cu 6-1 in primul set dupa doar 39 de minute. In ac. continuă pe Antena3

inceput de an uimitor pentru Simona Halep. Sportiva s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Shenzhen

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Shenzhen China), 626. 750 dolari, dupa ce a invins-o in.

Victorie pentru Simona Halep si Irina Begu in meciul romanesc de la Shenzen. S-au calificat in semifinale

Simona Halep si Irina Begu au trecut de dublul Mihaela Buzarnescu - Irina Bara in sferturile de finala ale turneului de la Shenzen.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in semifinale la Shenzhen Open, faza in care va evolua cu Irina Begu

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Irina Begu vor fi adversare in semifinalele turneului WTA de la Shenzhen China), dotat cu premii totale de 626. 750 dolari, dupa ce liderul mondial a trecut,.

LIVE VIDEO ora 8.00, direct de la Shenzhen. Simona Halep - Irina Begu, in semifinalele turneului din China

Simona Halep si Irina Begu isi disputa prima semifinala a turneului de la Shenzhen, dotat cu premii totale de peste 600. 000 de dolari.

LIVE VIDEO, in direct de la Shenzhen. Simona Halep - Irina Begu, in semifinalele turneului din China

Simona Halep si Irina Begu isi disputa prima semifinala a turneului de la Shenzhen, dotat cu premii totale de peste 600. 000 de dolari.

La un pas de trofeu! S-a anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Katerina Siniakova, finala de la Shenzhen

Simona Halep o va intalni pe Katerina Siniakova, in finala turnelului de la Shenzhen, unde poate castiga primul trofeu al anului.

Veste minunata pentru Simona Halep

Jucatoarea americana Serena Williams, fosta numarul unu mondial in tenisul profesionist feminin, aflata in prezent pe locul 22 in clasamentul WTA, a declarat vineri forfait pentru Openul.

VIDEO Nicio zi fara o lovitura de senzatie! Cum a surprins-o Simona Halep pe Irina Begu

Simona Halep este in finala turneului de la Shenzen, dupa ce a depasit-o in doua seturi pe Irina Begu, scor 6-1, 6-1.

Care este miza financiara a duelului dintre Simona Halep si Irina Begu, din semifinalele turneului de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu joaca azi in prima semifinala a turneului de la Shenzhen, acolo unde s evor intalni pentru a sasea oara.

Veste mare pentru Simona Halep: e la un pas de a fi numarul unu mondial si la Australian Open

Simona Halep are sanse mari sa isi mentina coroana de lider mondial cel putin pana la incheierea Grand Slamului de la Melbourne - Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )