Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victorie uriasa pentru Romania, la Festivalul de Film de la Cannes

Antena3 Antena3,
Victorie uriasa pentru Romania, la Festivalul de Film de la Cannes

Lungmetrajul Caini, regizat de Bogdan Mirica, a obtinut premiul Federatiei Internationale a Criticilor de Film, in sectiunea Un Certain Regard. Totodata, coproductia romaneasca. continuă pe Antena3

Premiera pentru Romania: avionul gigantic care a aterizat pe Otopeni

Un avion Airbus Beluga a aterizat pentru prima oara pe un aeroport din Romania. in seara zilei de miercuri, pe aeroportul Henri Coanda s-a inregistrat o premiera interesanta pentru tara noastra: un avionAirbus A300-600ST, cunoscut pe plan international drept Beluga a aterizat pentru prima oara in Romania. La sosire, conform celor de la Adevarul, avionul [].

Ce recomandari are pentru Romania Comisia Europeana

Comisia Europeana a adresat Romaniei, in acest an, un set de patru recomandari. Acestea se bazeaza pe Raportul de Tara publicat de Comisia Europeana in februarie 2016 si pe raspunsul oferit de Romania in aprilie 2016 prin intermediul Programului National de Reforma si a Programului de Convergenta. Astfel Comisia Europeana a publicat pachetul referitor la Semestrul European 2016 care include propunerile de recomandari specifice de tara adresate statelor membre UE, inclusiv Romaniei.

Virusul Zika, transmis prin tantari, amenintare pentru Romania

Virusul Zika, transmis prin tantari, risca sa ajunga si in Romania, conform unei avertizari din partea Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Epidemiilor ECDPC). Potrivit ECDPC,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )