Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victorie uriasa pentru Simona Halep la Madrid! Romanca a castigat turneul Tie Break Tens

Antena3 Antena3,
Victorie uriasa pentru Simona Halep la Madrid! Romanca a castigat turneul Tie Break Tens

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, joi seara, turneul demonstrativ Tie Break Tens, desfasurat la Madrid doar cu meciuri de tie break pana la zece puncte. in finala,. continuă pe Antena3

Victorie pentru Simona Halep la Madrid! Romanca a castigat turneul Tie Break Tens

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, joi seara, turneul demonstrativ Tie Break Tens, desfasurat la Madrid doar cu meciuri de tie break pana la zece puncte. in finala,.

Camera Reprezentantilor a trecut proiectul legislativ de inlocuire a Obamacare, intr-o victorie uriasa pentru Trump

Camera Reprezentantilor a aprobat joi seara la limita un proiect legislativ controversat, care abroga fragmente cheie din Obamacare si le inlocuieste cu termeni intocmiti de Partidul Republican. Adoptarea acestui proiect reprezinta o mare victorie pentru presedintele Donald Trump, care a promis din campania electorala ca va abroga si inlocui Obamacare, transmite Reuters.

Simona Halep a castigat turneul demonstrativ Tie Break Tens din Madrid

Simona Halep a castigat turneul demonstrativ de tenis de la Madrid, Tie Break Tens, potrivit Agerpres. Romanca a jucat cu Johanna Konta pe care a invins-o cu 10-2, iar in semifinale a trecut.

Simona Halep a invins-o pe Svetlana Kuznetova si a castigat turneul Tie Break Tens

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, joi, la Madrid, turneul Tie Break Tens, prima editie feminina a competitiei de tenis fara ghemuri si fara seturi, dupa ce a invins-o, in finala, pe Svetlana Kuznetova Rusia), potrivit news. ro. Halep s-a impus in finala cu scorul de 10-6.

Cum a reusit Simona Halep sa castige peste 5.000 de dolari pe minut

Simona Halep a castigat 6. 666 $ pe minge castigata si 5. 405 $ pentru un minut petrecut pe teren lavictoria de la Tie Break Tens! Romanca e mai bogata cu 200. 000 $ pentru victoria de la.

Simona Halep si-a aflat prima adversara din turneul de la Madrid. Meciuri grele si pentru celelalte jucatoare ale noastre

Simona Halep este una dintre cele patru jucatoare din Romania, acceptate pe tabloul principal al turneului de la Madrid.

PREZENTARE Mutua Madrid Open - Fara Roger Federer si Serena Williams, dar cu Rafael Nadal din nou in forma - Simona Halep, 1000 de puncte de aparat

Castigatoare in 2016, Simona Halep ar putea deveni doar a doua jucatoare din circuitul WTA dupa Serena Williams) care isi apara titlul cucerit cu un an inainte la turneul Premier Mandatory de la Madrid. De-abia revenita dupa suspendare, Maria Sharapova a primit un wild-card, in timp ce marea absenta pe tabloul feminin de simplu va fi Serena Williams liderul mondial). La masculin, l-am regasit pe Rafael Nadal castigator deja la Monte Carlo si Barcelona), in timp ce Roger Federer a preferat sa se menajeze si nu va participa la turneul patronat de Ion Tiriac. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a Mutua Madrid Open.

Mesaj de sustinere pentru Ilie Nastase: Ce tricouri au purtat Simona Halep si antrenorul ei pe strazile din Madrid (FOTO)

Ilie Nastase a fost, in ultimele saptamani, protagonistul unui scandal de amploare in tenis. in acest context, Simona Halep 4 WTA) si antrenorul Darren Cahill au facut un gest care ar putea.

Simona Halep, gest neasteptat la Madrid. Ce a facut sportiva ca sa isi arate sustinerea pentru Ilie Nastase

Simona Halep si Darren Cahill au iesit pe strazile Madridului pentru a arata sustinerea lor fata de Ilie Nastase. Potrivit Libertatea. ro, sportiva impreuna cu antrenorul Darren Cahill au purtat.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kristina Pliskova in primul tur al competitiei

Simona Halep locul 4 WTA si detinatoarea trofeului) o va intalni in primul tur al turneului Premier Mandatory de la Madrid pe Kristina Pliskova Cehia - locul 58 WTA), conform tragerii la sorti care a avut loc vineri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )